axl2000 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mam zamiar kupić ta płytke (Microstar K8T Neo2-F/939 ) kosztuje ona 330zł więc nie majątek, przyszłym procesorem będzie A64 3000+ (nie będzie na 99% podkręcany) a za pare miesięcy GF 6600GT na AGPx8. Czy warto bawić się w tą płyte główną? Jako płyte do pracy + grania w nowe gierki z prockiem i kartą graf. o ktorych wspominałem? Czy w tej cenie znajde inne konstrukcje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Do normalnej pracy jest oki. Ale nie jestem pewien co do blokady PCI/AGP bo bez niej podkręcania nie ma. U mnie jednak wstaje na 245x9 więc tak jaby blokada był. Do normalnej pracy płyta jest jak najbardziej oki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Do normalnej pracy jest oki. Ale nie jestem pewien co do blokady PCI/AGP bo bez niej podkręcania nie ma. U mnie jednak wstaje na 245x9 więc tak jaby blokada był. Do normalnej pracy płyta jest jak najbardziej oki. 1229879[/snapback] Widze ze masz sprzęt taki jaki ja zamierzam mieć :) (ale procka nie bede tykał @ ) Jak wydajność w giercowaniu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Własnie mam tą płytę ale nie jestem narazie z niej zadowolony,na defaultowych ustawieniach mam czasami zwisy w biosie oczywiscie na najnowszym biosie.I ten denerwujacy fakt ze plyta z orginalnym biosem nie obsluguje dual channela i trzeba wlaczac kompa na jedej kosci bo na 2 nawet nie wstaje dopoki sie nowszego biosu nie sflasciach!e,ale do normalnej pracy jest spoko.Kurcze boje sie krecic bo nie wiem czy dziala mi blokada pci/agp,narazie ustawilem 220x10 i jest spoko ale kto wie jak dlugo?A jeszcze na tej plycie wariują czujniki,bo na chieftecu 360 w mam na +12v ok 13.6 a kumpel na 431w enermaxie ma ok.13 wiec sytuacja jest raczej nie normalna jak na taki zasilacz jak enermax 431 w :blink: I co to jest ten j@#$%^ V-LINK bo jak krece procka to to takze mi rosnie,przy 220 skoczylo z 66mhz do 73 wiec nie wiem co to jest,moze czestotliwosc agp i tego sie obawiam bo jak tak to oznacza ze nie mam blokady agp/pci :cry:.Ale powiem ze wydajnosc na athlonku 3200 jest potworna w porownaniu do mojego poprzedniego Bartonka@2.31ghz :D Bardzo prosze o rozwianie moich watpliwosci. Edytowane 22 Stycznia 2005 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Widze ze masz sprzęt taki jaki ja zamierzam mieć icon_smile3.gif (ale procka nie bede tykał @ ) Jak wydajność w giercowaniu ? icon_smile3.gifNo sprzęt podobny z wyjątkiem grafiki. jeśli chodzi o gry - nie ma jeszcze tak wymagającej gierki żebym musiał zmniejszać detale z maxa na medium. =H2o=Destroyer[PL] ==> Nie wiem - może taki model trafiłeś bo ja miałem odrazu z nowym biosem. częstotliwość AGP mam "By Default". Nigdzie nie znalazłem do czego jest V-Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...