sinner Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 pewnie ten temat pojawia sie przynajmniej raz w tygodniu ;) ale zapytam jeszcze raz. podajcie mi link albo nazwy programow ktore mierzyly by stabilnosc i wydajnosc proca i PRZEDE WSZYSTKIM podawal jakies normalne wyniki, tzn ze jest ok albo nie jest ok :) bo nie mam sily patrzec na jakies cyferki i kombinowac czy ro dobrze czy to nie :) pozdrawiam serdecznie Sinner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1916 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 pewnie ten temat pojawia sie przynajmniej raz w tygodniu ;) ale zapytam jeszcze raz. podajcie mi link albo nazwy programow ktore mierzyly by stabilnosc i wydajnosc proca i PRZEDE WSZYSTKIM podawal jakies normalne wyniki, tzn ze jest ok albo nie jest ok :) bo nie mam sily patrzec na jakies cyferki i kombinowac czy ro dobrze czy to nie :) pozdrawiam serdecznie Sinner 1229983[/snapback] Stabilnosc proca sprawdzaj programem prime95 a jego wydajnosc na tle innych mozesz zobaczyc za pomoca testow w SiSoftwareSandra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 super pi + ranking super pi w ekstremalne podkręcanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 pewnie ten temat pojawia sie przynajmniej raz w tygodniu ;) ale zapytam jeszcze raz. podajcie mi link albo nazwy programow ktore mierzyly by stabilnosc i wydajnosc proca i PRZEDE WSZYSTKIM podawal jakies normalne wyniki, tzn ze jest ok albo nie jest ok :) bo nie mam sily patrzec na jakies cyferki i kombinowac czy ro dobrze czy to nie :) pozdrawiam serdecznie Sinner 1229983[/snapback] Jest tylko jeden liczący się program do mierzenia wydajności procesorów BapCo Sysmark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...