nazir_black Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Witam. Mam taki popaprany problem z gg. Niby drobny i wydaje się, że nie szkodliwy, ale max upierdliwy i irytujący. A więc mam sobie listę znajomych na gg i jak wybiorę sobie kogoś do gadania to po dwóch sekundach zanim zdąże cokolwiek napisać wyskakuje mi taki komunikat: ------------------------------------------- Wystąpił błąd w czasie wykonywania. Czy chcesz debugować? Wiersz: 2 Błąd: Błąd składni ------------------------------------------- Jeśli ktoś wie o co chodzi to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Dodam, że mam nowiutki system win xp pro + sp2, dwa dni temu format miałem, a gg mam w wersji 6.1 build 156. Zabezpieczony jestem całkiem nieźle, antywirus, firewall, ad-aware. Pozdrawiam nazir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 rozumiem ze instalowałes ponownie gg i nie pomogło? Może śjakiś inny komunikator*?.. * nie bede sugerował konnekta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 wsie update do windowsa ??:> inny komunikator :>?? brak wirusów/szpiegów? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Odinstalowywałem i instalowałem kilka innych wersji gg i jest to samo. Mógłbym sobie zainstalować coś innego, ale lubię gg, a poza tym chciałbym wiedziec o co chodzi. Mam wszystkie łaty do windowsa, a co do robactwa to raczej jestem czysty. Mam postawionego firewalla do tego norton antywirus 2004 z najnowszymi definicjami i ad-aware z najnowszymi def. i nic mi nie wykrywaja te programy. Zabawne jest to, że ostatnio nie wyskakiwał ten komunikat przez jakieś dwa dni, a wczoraj znowu. Czy jest możliwe, żeby to mój dostawca netu robił takie psikusy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Czasami coś wlaśnie tak się pier...li, u mnie z czasem minęło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 GG juz tak ma:/ dziala, dziala i nagle.... zwlaszcza jak system zakmniesz nieprawidlowo czy cos... ja tam zawsze wylaczam gg przed zakneiciem systemu zeby sie w razie co nie posypalo:) jedyne co mozesz zrobic to miec nadzieje na samoodwieszenie:/ ale i to nie pomaga czasem a wtedy reinstall systemu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 GG jest dziwne. Czasami uruchamiam i chodzi a czasami nie chce się zalogować do sieci tak jagby mie było netu. Zamknę GG i uruchomię Tlena a on profil GG loguje moment. Powracam do samego GG i nic. Wiem że dzisiaj nic z tego i GG mam przez tlena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Hehe GG co chwile sie sypie zaczyna mnie to powoli denerwować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Nie sugeruje Tlen'a ;) gg tez obsluguje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 ja jednak bardziej bylbym przy tym zeby nie sugerowac konnekta niah niah niah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zamknę GG i uruchomię Tlena a on profil GG loguje moment. Powracam do samego GG i nic. 1236409[/snapback] Może Tlen domyślnie korzysta z innego serwera gg. Zmień serwer gg (link), to powinno rozwiązać Twoje problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Sprawa już się wyjaśniła. U mnie od początku było wszystko ok. Ten błąd w gg to sprawa mojego dostawcy internetu. Coś na serwerze zrobili i jak sie okazało nie tylko u mnie coś takiego było. Ale zgłośiłem to do admina i już naprawili. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...