Gość michals87 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 witam kupiłem nagrywarke DVD !! jak nagrywam nia na zwykła płyte lub na płyte DVD jakis normalny film DIVIX (nie DVD) to podczas odtwarzania są lekkie przyciecia :/ co z tym mozna zrobic i czym to jest spowodowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mane Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 witam kupiłem nagrywarke DVD !! jak nagrywam nia na zwykła płyte lub na płyte DVD jakis normalny film DIVIX (nie DVD) to podczas odtwarzania są lekkie przyciecia :/ co z tym mozna zrobic i czym to jest spowodowane 1230043[/snapback] MOze masz wylaczone DMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 a jak sie to sprawdza w XP bo juz zapomniałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 witam kupiłem nagrywarke DVD !! jak nagrywam nia na zwykła płyte lub na płyte DVD jakis normalny film DIVIX (nie DVD) to podczas odtwarzania są lekkie przyciecia :/ co z tym mozna zrobic i czym to jest spowodowane 1230043[/snapback] XP automatycznie włącza tą opcje. Przegraj film na HDD i zobacz czy nie przycina jak tak to problem jest gdzie indziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 XP automatycznie włącza tą opcje. Przegraj film na HDD i zobacz czy nie przycina jak tak to problem jest gdzie indziej :) 1231417[/snapback] nie koniecznie wlacza ja automatycznie! wejdzo wlasciowosci moj komputer-->>zaawansowane-->>sprzet-->>kontrolery-->>i wybierz odpowiednio podstawowy kontroler hdd jesli masz naped podpiety pod pierwszy kanal lub pomocniczy kontroler wchodzi w wybrana opcje ustawiasz "tryb DMA jezeli dostepne" zastosuj i wsio ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 moj komputer=> włąściwości=> sprzęt>menadzer urzadzen ??? o to chodziło ?? bo ja tam mam kontrolery uniwersalnej magistrali szynowej, SCSI i RAID, IDE ATA/ATAPI, hosta magistrali IEEE 1394, dzwieku wideo i gier. zauwazyłem ze najbardziej sie przycina w winampie. w VPLAYER prawie nie widac przyciec !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 taa o to siedze na 98 w pracy i mi sie cos poprzestawialo :D BTW jakich driverow do grafy uzywasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ati catalyst 5.1 :) ze stronki www.ati.com :] pozdro i dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 hmm.... a masz problemy tylko na filmach?? Jak chodzi Ci soft czy gry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 wszystko chodzi OK i soft i gry tylko te filmy sie niekiedy tna !! jak pisałem w VPLAYER bardzo zadko widac lekkie spowolnienie , a w winampie juz czesciej !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...