Gość ges Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Dokładny opis produktu tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40282888 Jest tam odtwarzacz MP3 jestem ciekawy co o nim myślicie? Czekam na wasze opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Okrutnie drogi za taką ilość pamięci. Za Chiny nie rozumiem, jak w 128MB zmieścić 36 godzin piosenek? A za cenę taką jak "kup teraz" to jest FY400 (256MB) - sprzęt najwyższej jakości full wypas, właśnie taki kupiłem. Edytowane 22 Stycznia 2005 przez grzmot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ges Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A co z tym ekranem OLED? Nie wiecie do czego on może być? Okrutnie drogi za taką ilość pamięci. Za Chiny nie rozumiem, jak w 128MB zmieścić 36 godzin piosenek? A za cenę taką jak "kup teraz" to jest FY400 (256MB) - sprzęt najwyższej jakości full wypas, właśnie taki kupiłem. 1230207[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 zmieści 36h muzy, ale najniższej jakości :P ja bym tego nie brał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A co z tym ekranem OLED? Nie wiecie do czego on może być? 1230866[/snapback] OLED to nowsza technologia, mająca zastąpić LCD TFT, ponoć obraz jest jaśniejszy i kolory lepsze, ale w odtwarzaczu mp3 to chyba bez znaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 hmm OLED? ja bym anwet nei tykal tego odtwarzacza w takim razie. Z doswiadczenia wynika, ze OLED szybko sie wypalaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ges Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) ale jeżeli spojrzymy na inne parametr to są chyba niczego sobie. Przeglądłem aukcja na allegro i takiegoż odtwarzacz tam nie ma :rolleyes: Edytowane 23 Stycznia 2005 przez ges Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ale syf... 128MB ? i do tego jest potrzebny wyświetlacz OLED? :D przecież to jakaś paranoja... i jaka cena... nie powiedziałbym że te parametry takie dobre, nawet moc wyjściowa (10mW) to imho takie średnie osiągi pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ( Odtwarzacz MP3 player jest robiony specjalnie dla ciebie na zamówienie. Oczywiście jest fabrycznie nowy. Oryginalnie zapakowany. Czas oczekiwania około 2 tyg. ) chyba jest ściagany specjalnie dla ciebie :] ciekawe po ile są takie w niemczech w supermarketach 30€ ? :] DROGO!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...