gregoo Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mam problem szukalem po necie i nic nie znalazlem, o budowie i dzialaniu zasilacza komputerowego,bardzo prosze jak cos wiecie to dajcie mi znac bo musze miec juz to na jutro !! prosze o szybkie odpowiedzi :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Mam problem szukalem po necie i nic nie znalazlem, o budowie i dzialaniu zasilacza komputerowego,bardzo prosze jak cos wiecie to dajcie mi znac bo musze miec juz to na jutro !! prosze o szybkie odpowiedzi :roll: 1230280[/snapback] Zasilacz komputerowy to przetwornica impulsowa. Zasada dzialania jest wszedzie taka sama :) Teraz juz wiesz czego masz szukac. Chyba ze konkretniej pytanie zadasz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 zmien temat na regulaminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...