didier Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Pomórzcie mi!! Chce sobie kupić płytke główną, ale fundusze mam raczej skromne (do 200 zł) :cry: Jaka płytka najlepiej bys sie nadawała do mobilnego Bartona 2500+?? Słyszałem o płytkach Asrocka, ale czy to dobre do Bartona?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Nie lepiej dozbierać kasy i kupić Abita NF7 n-Force2 za 250 zł ? Najlepsza płytka na O/C na podstawke A Edytowane 22 Stycznia 2005 przez Neonix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zapamiętaj sobie mój nick. TANK26 Prawdopodobnie jutro wystawię na allegro Epoxa 8RDA bo kupiłem sobie A64 3000 Ten mój epox w 100% piĘknie na nim chodził Athlon 2600TB standardowo 2083Mhz na FSB333 A ja go puszczałem na tej płycie bez podnoszenia napięcia na 2200Mhz z FSB 400 ! Procka też zresztą będe sprzedawał :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Tylko Abit NF-7 za 250zl naprawde plyta godna polecenia,dobra do O/C Pozdrawiam:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 płyta która poleca ci tank to bylby bardzo dobry wybór :) jesli jeszcze w cenie 200zł to tymbardziej, poczytaj sobie o niej w necie bo jest naprawde duzo np. http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=11741&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastah-Lamia Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) tak jak wyzej masz abita NF-7 za 235 zł w www.esc.pl link ---->> http://esc.pl/index.phtml?id=cennik&group=26 najlepsza plyta do o/c nie ma to tamto :D wdł mnie opłaca sie dodac te 35 zł i mac nowe na gwarancji i wogole... ale Epox 8RDA tez full mega wypas do o/c tez PRAWIE tak samo sie na daje jak ten abit co podałem Edytowane 22 Stycznia 2005 przez Mastah-Lamia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didier Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Wielkie dzięki za pomoc!! :D Zdecydowałem się już na płytke Abit NF7, bo faktycznie jest super :razz: Mam nadzieje że Bartek będzie ładnie na niej chodził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...