Konrad_ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mam pewien problem, mianowicie, wiem już jak podłaczyc obraz z kompa do tv, nie wiem natomiast jak zrobic to z dzwiekiekm, jaki kabel kupic, gdzie go podlaczyc?(moja karta muzyczna to avance ac97) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Jak masz wejścia typu chinch (czy jak to się pisze), to oczywiście kabelek mini-jack na 2 chinche. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Można jasniej, bo nie bardzo rozumiem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 to zależy jaki masz telewizor (jakimi wejściami dysponuje) jesli to sa chinche (takie dwa okragłe kolorowe) to musi to być kabel chinch do m-jack można go kupić tutaj : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39406148 jeśli natomiast masz euro to polecam od razu kabel z s-video i jack (najlepiej pozłacany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_ Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Telewizor ma eurozłacze, to jest jakis sony thrinition, kupiony gdzies 5 lat temu, jeżeli dobrze roszyfrowuje zdjecie ktore dales to eurozlacze idzie do tv, ten kabelek z "igla" wbija sie do karty muzycznej, a ten ostatni do karty graficznej, tylke ze karcie graficznej nie mam takiego wyjscia tylko to zółte oglrągle, ten kabel s-video zapewnia jednoczesnie dzwiek i obraz? edit czy skoro w karcie grafiki mam tylko to żólte okrągle wyjscie to bede musial kupic to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39343988 potem te przejsciowke http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39405795 i polaczyc ten kabel z kompem, czy zapewni mi to i obraz i dzwiek w tv? Edytowane 22 Stycznia 2005 przez Konrad_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) myślałem że masz s-video jesli masz compsita (ta żółta) to po przejściówce nie wiem czy uzyskasz obraz dobrej jakości ale w sumie przejściówka dobrej jakości wiec problemów nie powinno być ale to mniejwiecej tak powinno wygladać jak opisałeś kabel s-wideo jest od obrazu a ten małyjack jest od dźwieku (dlatego sie go podłancza do k.dź) Edytowane 23 Stycznia 2005 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 z przejściówkami nie ma problemu :). Nie obniżają jakości obrazu. Mnie natomiast nasuwa się inne pytanie... Czy nie lepiej korzystać z porządnego zestawu głośników komputerowych a nie zaraz podłączać dźwięk na telewizor ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...