VanZan Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Witam mam problem od pewnego czasu wogule mi nie dziala autostart cd nawet jesli w opcjach autostartu jest ustawione ze ma wyskakiwac okienko wyboru tego okienka nie ma tak samo jest z plytami ktore posiadaja wlasny autostart tez nie dzialaja mam windows XP pro SP2. Jak ktos wie jak temu zaradzic prose o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Witam mam problem od pewnego czasu wogule mi nie dziala autostart cd nawet jesli w opcjach autostartu jest ustawione ze ma wyskakiwac okienko wyboru tego okienka nie ma tak samo jest z plytami ktore posiadaja wlasny autostart tez nie dzialaja mam windows XP pro SP2. Jak ktos wie jak temu zaradzic prose o pomoc 1230519[/snapback] zerknij tutaj tylko zaznacz opcje wylaczone... jak nie zadziala to pomyslimy dalej;) a na drugi raz najpierw poszukaj a potem zaczynaj nowy temat... Edytowane 22 Stycznia 2005 przez DarkRaven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanZan Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Szukalem i znalazlem ten temat ale nie doczytalem do konca. Wedlug tej instrukcji zrobilem ale nie dzialalo musialem jeszcze powtorzyc ta opcje w konfiguracji uzytkonika a nie tylko komputera ale dziala. Wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 spoko:) polecam sie na przyszlosc... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...