Kyo Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Witam wszsytkich ja tu z pomoca do was a mianowicie zakupilem se Radeon 9550XT wczesniej mialem 9200SE i jak wchodze w gierke pogram se to mi sie monitor wylancza potem wlancza ale bez obrazu ale slychac ze gra dziala i ze moche w niej chodzic itp ale bez obrazu :/ coraz czesciej tak mam karta nie podkrecana. Sterowniki sprawdzalem i omegi i calysata na obu tak samo sie dzieje :/ moj sprzEd Barton 2500 Msi K7N2 Delta ILSR DDR 256/266mhz zasilacz 300 watts 230 volt Dysk 60gb moze wiecie jak to naprawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Sprawdź czy nie masz przypadkiem kabli przy monitorze i kompie poluzowanych. Mogą niełączyć i z tego powodu są blagi. Ewentualnie zasilacz może nie być wystarczający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) zarzuce standardowa odpowiedz. zmien zasilacz na coskolwiek mocniejszego dobrej firmy i sprawdz czy problem wystepuje nadal.jesli nie pomoze to przykro ze zasmiecam topic Edytowane 23 Stycznia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 hmm jednak nie zasilasz bo kumepl przyszedl do mnie z 9800pro i chodzil normalnie ;/ w grach wiec to moze byc cos z wada konstrukcyjna karty czy co? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 pozostaje sprawdzic organoleptycznie czy malenstwo sie nie grzeje zbytnio. moze vpu-recover sie co chwila zalacza i dlatego masz taki problem. ale z drugiej strony mowisz ze masz nie krecona... radiator dobrze przylega? wiatrak sie kreci? kostki nie parza w lapy? grasz przy otwartej czy zamknietej budzie? i na jakich driverach smigasz? moze zainstaluj nove cat'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 wiatrak sie kreci a karta zimna :] nowe stery tez mialem tez tak bylo wzsystko przylega jak trzeba tera ostatnio mialem tak jak w pegazusie wylonczyl mi sie monitor wlonczyl zwiesil sie komp i na ekranie po przstawiane obrazy z gry;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 hmm jednak nie zasilasz bo kumepl przyszedl do mnie z 9800pro i chodzil normalnie ;/ w grach wiec to moze byc cos z wada konstrukcyjna karty czy co? :( 1230903[/snapback] to moze pojdziesz do kumpla z ta grafa i tam zdiagnozujecie? z innych szybkich pomyslow przychodza mi tylko stery do mobo najnowsze + update biosu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ja bym mio to obstawaił ze masz za słaby zasilacz pożycz od kogoś mocniejszy i sprawdz, a próbowałeś zmniejszać taktowania i odpalic jakąś gre zobacz co się stanie. ja na twoim miejscu zrobił bym jeszcze format c i postawił system od nowa, mimo że karty tego samego producenta ale podobno czasami radony się gryzą......... a a 3dmarki ci chodzą? a mówisz ze karta zimna to znaczy radiator czy tył karty? jezeli nic nie pomoze to chyba pozostaje tylko oddać ją na gwarancje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 3d mark 2001 mi chodzi z tylu na karcie jest lekko ciepla a tam gdzie radiatory i wentylator jest chlodno wziolem kumpla 350watts zasilacz i to samo a w gra ktora prubuje zekomo grac to Sacred jak sie wlancza to reklama nvidi jest hehe moze przez to:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 3d mark 2001 mi chodzi z tylu na karcie jest lekko ciepla a tam gdzie radiatory i wentylator jest chlodno wziolem kumpla 350watts zasilacz i to samo a w gra ktora prubuje zekomo grac to Sacred jak sie wlancza to reklama nvidi jest hehe moze przez to:P 1231192[/snapback] Pewnie tak :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 to tylkow tej grze? :) jeżeli tylkow niej to najwyzej sobie ja odpuścisz :) jak możesz to odpal jeszcze 3dmarka 2003 w tą gre grałem ale na geforce 4 ti na radku nie próbowałem, może wystarczy ściagniąć jakiegoś patha do gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 hehe nie ma takiego :/ heh zeby nie bylo w przyszlosci wojny nVidi z ATI ze jak jedni sponsoruja gre to na drugich ona nie chodzi:P chamowa by byla;] ta na innych tak nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 :mur: no comments. dzial gry szybciutko szybciutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zimny1 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) hehe nie ma takiego :/ heh zeby nie bylo w przyszlosci wojny nVidi z ATI ze jak jedni sponsoruja gre to na drugich ona nie chodzi:P chamowa by byla;] ta na innych tak nie mam[QUOT :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: jeżeli okarze się to prawdą to ^*&&^*^&*&^ nvidie a twój monitor czasme moze nie obsługuje takiej rozdzielczosci lub odswiezania jakie masz ustawione :???: :???: zaraz znajde to gre u siebie i ją zainstaluje i zobaczymy czy będzie działać......... Edytowane 23 Stycznia 2005 przez zimny1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 eh to znow ja myslalem jedynie ze to moja gra jest skopana (Sacred) ze mnie tak wywala i tera znow sciągnolem Knights fo the temple ucieszony widze reklame nVidi( -_- ) no gram zaejbista ii monitor off potem on i bez obrazu -_- ehhhhhhhhhhhhh ludzie doradzcie co mam wrescie zrobic oddac ja na gwarancje?:((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayT Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 i tera znow sciągnolem Knights fo the temple ucieszony widze reklame nVidi( -_- ) no gram zaejbista ii monitor off potem on i bez obrazu -_- ehhhhhhhhhhhhh ludzie doradzcie co mam wrescie zrobic oddac ja na gwarancje?:((( 1239437[/snapback] Skad Ty "sciagasz" te gry? Moze Twoja karta jest calkiem w porzadku, a gry sa winne? Bo skoro je "sciagasz"... cokolwiek to ma oznaczac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...