Skocz do zawartości
Pageup

Śliczny Prezencik Od Tpsa :)

Rekomendowane odpowiedzi

I tak ja na TP nie powinienem zlego slowa... W poprzedniej umowie na 12 miesiecy mialem miec pierwsze 2 za 1 zl a system sie walnal i pociagnieli mi 12 miesiecy za 1zl na miesiac :) caly rok mi wyszedl 12zl :) ale mialem wielkie odliczenie od podatku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tym miesiacu wykorzystalem limit ponad norme bo az 11 GB :blink: 4 GB nadwyzki a tepsa chyba o mnie zapomniala :D Mam nadzieje ze nie odejma mi tego w nastepnym miesiacu :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W UPC też zdażają się błędy :) mojemu kuzynowi ( bydgoszcz dla ciekawskich :) ) podnieśli przypadkowo transfer do 2 giga przez pomyłke :) ciekawe jak ten drugi kolo musiał się wkurzyć, kupuje 2 giga a tu przez 2 tygodnie lipa ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M@St3R - jak długo masz neo?

Bo mi się zdaję, że wy wszyscy nie wiecie, że macie jednorazowe, niewidzialne 20GB FREE do wykorzystania

No mi się za 2 miechy konczy umowa :) I wtedy beda rowne 2 lata :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w TP dalej jest tak ze aby podpisać umowe na neostrade trzeba mieć telefon stacjonarny w tp. ( korzystać z usługi telekomunikacyjnej ) ?

jestem zainteresowany 2Mbitami w TP ale nr telefonu mam w Dialogu, podobno TP miało znieść te ograniczenia po tym jak UOKiK nałożyło na tpsa kare pieniężna i nakazało w ciagu 30dni zlikwidowac tego typu umowy

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w TP dalej jest tak ze aby podpisać umowe na neostrade trzeba mieć telefon stacjonarny w tp. ( korzystać z usługi telekomunikacyjnej ) ?

jestem zainteresowany 2Mbitami w TP ale nr telefonu mam w Dialogu, podobno TP miało znieść te ograniczenia po tym jak UOKiK nałożyło na tpsa kare pieniężna i nakazało w ciagu 30dni zlikwidowac tego typu umowy

Pierwsze slysze :|.

Numer TP, to masz neo, z innej sieci jak bedziesz mial stacjonarny, to sie nie zgodza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze slysze :|.

Numer TP, to masz neo, z innej sieci jak bedziesz mial stacjonarny, to sie nie zgodza.

i własnie tymi działaniami wg UOKiK TP łamie prawo Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi