Drejfus Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 I tak ja na TP nie powinienem zlego slowa... W poprzedniej umowie na 12 miesiecy mialem miec pierwsze 2 za 1 zl a system sie walnal i pociagnieli mi 12 miesiecy za 1zl na miesiac :) caly rok mi wyszedl 12zl :) ale mialem wielkie odliczenie od podatku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 lol, Drejfus, też bym tak chciał ;) CarsonPoland - mówiłem, na początku dostajesz 20GB transferu FREE jednorazowo. Nie widać tego w panelu administracyjnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 a ja mam już 21 gb i zniżyli mi do 32 kb/s :( ale ssę dalej! nie poddam się! NEVER! xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 a ja mam już 21 gb i zniżyli mi do 32 kb/s :( ale ssę dalej! nie poddam się! NEVER! xD a jaką masz neo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja w tym miesiacu wykorzystalem limit ponad norme bo az 11 GB :blink: 4 GB nadwyzki a tepsa chyba o mnie zapomniala :D Mam nadzieje ze nie odejma mi tego w nastepnym miesiacu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 M@St3R - jak długo masz neo? Bo mi się zdaję, że wy wszyscy nie wiecie, że macie jednorazowe, niewidzialne 20GB FREE do wykorzystania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 @thunder_pl w tym miesiącu tepsa miała awarię licznika, znam takich co na 512 wyciągneli po ponad 50 giga danych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 W UPC też zdażają się błędy :) mojemu kuzynowi ( bydgoszcz dla ciekawskich :) ) podnieśli przypadkowo transfer do 2 giga przez pomyłke :) ciekawe jak ten drugi kolo musiał się wkurzyć, kupuje 2 giga a tu przez 2 tygodnie lipa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 M@St3R - jak długo masz neo? Bo mi się zdaję, że wy wszyscy nie wiecie, że macie jednorazowe, niewidzialne 20GB FREE do wykorzystania No mi się za 2 miechy konczy umowa :) I wtedy beda rowne 2 lata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) w TP dalej jest tak ze aby podpisać umowe na neostrade trzeba mieć telefon stacjonarny w tp. ( korzystać z usługi telekomunikacyjnej ) ? jestem zainteresowany 2Mbitami w TP ale nr telefonu mam w Dialogu, podobno TP miało znieść te ograniczenia po tym jak UOKiK nałożyło na tpsa kare pieniężna i nakazało w ciagu 30dni zlikwidowac tego typu umowy Edytowane 4 Września 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 w TP dalej jest tak ze aby podpisać umowe na neostrade trzeba mieć telefon stacjonarny w tp. ( korzystać z usługi telekomunikacyjnej ) ? jestem zainteresowany 2Mbitami w TP ale nr telefonu mam w Dialogu, podobno TP miało znieść te ograniczenia po tym jak UOKiK nałożyło na tpsa kare pieniężna i nakazało w ciagu 30dni zlikwidowac tego typu umowy Pierwsze slysze :|. Numer TP, to masz neo, z innej sieci jak bedziesz mial stacjonarny, to sie nie zgodza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Pierwsze slysze :|. Numer TP, to masz neo, z innej sieci jak bedziesz mial stacjonarny, to sie nie zgodza. i własnie tymi działaniami wg UOKiK TP łamie prawo Edytowane 4 Września 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Było o tym tepsa, rozłączy neo z telefonem. Ale to troche potrwa (styczeń ?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...