Muminek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Gdzie dostac zapinke pod A64 dla NUKLEONA ?? Chlodzile sobie SOCA ale mam zamiar przejsc na antka 64. Co do socketa to jeszcze niewiem... Zalezy od tego jaką zapinke uda mi sie kupic .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aztec Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ...u ptoducenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DocPL Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Proponuje zakupić kawałek pleksy 5-8mm grubości i sobie zrobić. To na prawdę nie jest nic trudnego. ok 3 godz roboty Dremelkiem ale za to jaka satysfakcja. Taki dorobiony kawałek pleksy oczywiście zakładasz na blok od góry. Ja sobie dorobiłem z 5mm pleksy zapinkę do bloku na chipset i działa super. Edytowane 23 Stycznia 2005 przez michalki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...