Mr.Martin Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Witam Posiadam procesor P4 2.8GHz 800MHz HT i posiadam wentylator Zalman CNPS 7000B-Cu - ostatnio zas czytalem o nowosci jaka pojawila sie na naszym rynku a mianowicie o nowych coolerze ARCTIC COOLING FREEZER 4 HIT ! + HEAT PIPE. Tak sobie sie zastanawiam ktory z nch jest lepszy przy kreceniu procesora. MOj Zalman miedziany jest prawie nowy i mysle ze sprzedalbym go za dobra cene ktora by wystarczyla na tego Artica tylko nie wiem czy to ma sens bo nie wiem jak one maj z wydajnoscia wzgledem siebie - wiec moze ktos z Was mi podpowie ktory z tych dwoch chlodzonek jest lepsze Krotki link do tej nowosci - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39728261 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Wg. mnie-poczekaj troche jak sie odezwa uzytkownicy tego freezera. Ale na 99% nie bedzie wiekszej roznicy w podkrecaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 no tak cena cemna - pare zlotych mniej ale jak z wydajnoscia w porownaniuz innymi coolerami ( tymi drozszymi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...