gnz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 jak macie z kimś grać to werbujcie pit'a i jego 5 pr0 lat w q3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Pograłem najakimś modzie, gdzie były wszystkie bronie i wzmocnienia miały. Dziwne to jakieś. Graliśmy CTF'a, byłem 2gi z teama lol, ale w koło rzucało mi ekranem w dół i w górę, samo strzelało - bezsens... Nie wiem, może to wina lagów, ale ping 100był i niby ok :( Dziwna ta gra jest teraz, poczekam jednak na CS:Source ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Pograłem najakimś modzie, gdzie były wszystkie bronie i wzmocnienia miały. Dziwne to jakieś. Graliśmy CTF'a, byłem 2gi z teama lol, ale w koło rzucało mi ekranem w dół i w górę, samo strzelało - bezsens... Nie wiem, może to wina lagów, ale ping 100był i niby ok :( Dziwna ta gra jest teraz, poczekam jednak na CS:Source ;) 1234218[/snapback] ping 100 :blink: jak mi powyzej 30 wchodzi to juz czuje roznice... srednio 22 i jest nice. ciekawi mnie kogo org by wystawil w cpma <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Grałem "na zachodzie" :) Może są jakieś komendy na lepszy ping ? Jak np. rate na cs ? Łącze niby nie jest złe (podpis).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No dziewczyny chyba bede mógł se dzis z wami zagrac, bo zaraz ide po nowy dysk... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) co do filmiku, faktycznie zrobilem cos takiego, 2 lata temu... jezeli ktos chce obejrzec, mozna go zassac tutaj: http://www.planetquake3.net/download.php?o..._Arena_POV_mess vortex rozbawiles mnie :rolleyes: EDIT: ok, widze ze sie poprawiles ;] Edytowane 25 Stycznia 2005 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 No to GL, HF . A jak Team Tweak.pl przegra ( banyyyyyyyyyyyy :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 EDIT: ok, widze ze sie poprawiles ;] 1234831[/snapback] widzę w takim razie że nasza interwencja VS org będzie nie potrzebna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 przypomnialo mi sie ze jeszcze kruk jest na tym forum ;] a zagrac przeciwko orgowi pewnie ze chce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Vortex tez kiedys gralem tylko na instaulagged :> fajny prosty mod ale tylko zeby raila potrenowac.. mozemy zagrac na insta :> vortex co ty na to... a tak pozatym panowie gadamy gadamy gadamy duzo ludzi jest chetnych to moze ustawka dzisiaj na jakims serwerku wieczorem np o 23 i pogramy ?? zobaczymy kto jest w jakiej formie :> zagramy all vs mess :> joke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Vortex tez kiedys gralem tylko na instaulagged :> fajny prosty mod ale tylko zeby raila potrenowac.. mozemy zagrac na insta :> vortex co ty na to... a tak pozatym panowie gadamy gadamy gadamy duzo ludzi jest chetnych to moze ustawka dzisiaj na jakims serwerku wieczorem np o 23 i pogramy ?? zobaczymy kto jest w jakiej formie :> zagramy all vs mess :> joke 1234890[/snapback] all VS mess :D :D :D .... własnie pare informacji zbieram na temat messa (dobrze wiedzieć że należysz do klanu dx LOL-no to faktycznie się schańbiłem nie wiedząc kim jesteś :) ) koło 23 dajcie info na tweaku na jakim serwerze będziecie.. icemanhi możemy zagrac ale ja operuję tylko i wyłącznie pr 1.31 ... więc jak masz ochotę to się do mnie na pw zgłoś i podaj numerek gg a dam Ci wieczorem znać o IP i zagramy u mnie. OK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Może 22 lepiej ? Początek o 23 i z 2h grania to dość późno już będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Właśnie co obejrzałem filimik mess'a i stwierdziłem że nie nadaje się do takiej gry, podziwiam jego umiejętność ale mnie po tych 8 minutach tak głowa napierdzielała że nie wiem, zresztą niemiałbym z wami szans w tej grze Ps. Osiągi mess'a widziałem na jakieś stronce, a ty VorTeX też jesteś taki utytułowany jak on ??? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Właśnie co obejrzałem filimik mess'a i stwierdziłem że nie nadaje się do takiej gry, podziwiam jego umiejętność ale mnie po tych 8 minutach tak głowa napierdzielała że nie wiem, zresztą niemiałbym z wami szans w tej grze Ps. Osiągi mess'a widziałem na jakieś stronce, a ty VorTeX też jesteś taki utytułowany jak on ??? ;] 1235131[/snapback] tiaaa ... utytułowany to może nie ... (głosem pana Józka ala Grzegorz Halama) ale lubie sobie postrzelowywać do biegających takich śmiesznych ludzików w kłejkuu ... taką śmieszną broonią co się chyba rejlgan nazywa czy coś...jeszcze nigdy nikogo nie udało mi się nią trafić ale jest śmieeeszna ..khe he hheehekhe i bazuka też jest fajowa ... moje kurczaki też lubią w kłejka graaaać ... ale nie pozwalam im za dużo bo potem takie jajka dziwne niosą w kształcie kład demydż ... i nie da się tego zjeśc ani ugotować .... khehe khe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 tiaaa ... utytułowany to może nie ... (głosem pana Józka ala Grzegorz Halama) ale lubie sobie postrzelowywać do biegających takich śmiesznych ludzików w kłejkuu ... taką śmieszną broonią co się chyba rejlgan nazywa czy coś...jeszcze nigdy nikogo nie udało mi się nią trafić ale jest śmieeeszna ..khe he hheehekhe i bazuka też jest fajowa ... moje kurczaki też lubią w kłejka graaaać ... ale nie pozwalam im za dużo bo potem takie jajka dziwne niosą w kształcie kład demydż ... i nie da się tego zjeśc ani ugotować .... khehe khe 1235153[/snapback] ty to chyba normalnie odpowiedzieć nie możesz :D, nie ogladaj więcej tych kabaretów :), bo ci szkodzą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja tam chce grac, tylko pm jakby co. Dalej zorganizujcie cos ludzie! Umowcie sie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 przypomnialo mi sie ze jeszcze kruk jest na tym forum ;] a zagrac przeciwko orgowi pewnie ze chce :lol: 1234860[/snapback] No ba ! mozna skrecic jakas gre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VorTeX[PL] Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 (edytowane) widziałem filmik messa...ALE TY WYROSŁEŚ CHŁOPIE :) Jeżeli tak grałeś 2 lata temu to jak ty grasz w tej chwili ... świetna muza, świetne akcje sycący skill :D ... dzięki że napisałeś na końcu z jakich podkładów korzystałeś (już wszystko się z szarej azy ściągneło ;) ) naprawdę szacuken dla Ciebie. Pozdrawiam. No i co w końcu graliście wczoraj czy nie?? Ja mam jakiś problem z PR 1.32. Nie mogę wejść na serwer wywala mnie podczas awaiting gamestate do menu.Wiem dlaczego no ale niestety nic narazie na to nie poradze. Jak ktoś ma ochote pograć w q3 (na PR 1.31-skołujcie sobie programik do przeskakiwania między point releaseami) to niech wali do mnie na gg. Juz podam tutaj numer bo na PW nikomu sie pewnie nie bedzie chciało pisac. GG: 8210470 Tlen: vortex84@tlen.pl . Bo widzę, że nigdy ustawki nie zrobimy jeżeli tak się będziemy umawiać jak od dwóch dni :P Mam neo 1,3 MB więc ping jest komfortowy.8 osób bez problemu pociągnie (chociaż graliśmy ostatnio w 15 - totalna rzeź ale kto miał dobre łącze to miał ping w granicach 50) chyba że to będzie tournament 1 vs 1 to wtedy absolutnie nie widzę problemu. pr0mode versja 1.32 proszę się zaopatrzyć i jedziemy. IST DAS KLAR ? Edytowane 26 Stycznia 2005 przez VorTeX[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 nie zawstydzaj mnie B) hmm, ciekawe czy dojdzie to do skutku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Gram we wszystkie "Kłejki", a w Q3 to juz odkad wyszedl Test 1 wiec mozecie namnie liczyc :-P Ostatnio na 1.31 na OSP(CA). Specjalnosc rail i rocket :D Moja ksywa " ^X " (bez "") POZRO ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...