rysiu-neo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Mam plyę główną na Socket A i chciałbym się dowiedzieć czy można kupić jakąś przystawkę żeby podłączyć pentiuma 2 na slot 1!!!Pomóżcie mi :mur: !Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 ??????????????? :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 " Mam plyę główną na Socket A i chciałbym się dowiedzieć czy można kupić jakąś przystawkę żeby podłączyć pentiuma 2 na slot 1!!!" Masz płyte na Socket A i chcesz Pentium 2 na slot 1 ???? :lol: :lol: :lol: :lol: Ej to cos CI sie pomylilo ! Nie da sie z SOcket A na Pentium II to sa dwie inne platformy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ApyNet Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Na sockte A pasują tylko Sempron A Duron Athlon XP Athlon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x_EP Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 I dodajmy że płyta musi mieć odpowiedni chipset dla danego procesora, aby poprawnie z nim współpracowała. Np na płytach KT133 nie pójdzie Barton M 2500+ itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Na topic smiechu z tym.. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 az sie poplakalem :]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 mlotkiem kolego i wszystko spasi:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...