przemek2f Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Witam wie ktos moze z zgromadzonych tu na forum czy w Olsztynie mozna gdzies dostac uszczelke do okna w budzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Niejestem z Olsztyna ale na 100 % znajdziesz taka uszczelke :) Ja bym poszukał jescze gdzies na alegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) na allegro owszem jest są nawet 4 kolory chyba ale ja wole kupic na miejscu jak juz nie znajdze to kupie na allegro Edytowane 23 Stycznia 2005 przez przemek2f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 W sumie zawsze Cię wyjdzie taniej o ta przesyłkę :) szukaj szukaj :) jak zrobisz okno to możesz się pochwalić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A nie ma w obi? albo w practikerze? nie radze chodzić po sklepach komputerowych bo i tak nie ma :P a przynajmniej nie w olsztynie... ale z tego co kojarzę to możesz pójść do pc netu (to jest naprzeciwko manhatanu) i tam się ich zapytać bo coś mi się kojarzy że mieli takie rzeczy na zamówienie PS. Z jakich okolic Olsztyna jesteś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 ja troche szukalem uszczelki w olsztynie i dooopa nie znalazlem... teraz jak bede robil okno to bez zadnych uszczelek... tylko krawedzie ladnie wyszlifuje i bedzie ok ;] PgX odpowiem za przemek2f choc go nie znam ;] jest z barczewa... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ja też nie mam uszczelek tylko taką listwe maskującą i wygląda o niebo lepiej niż jakakolwiek uszczelka ;) To niedaleko mojej mieściny bo ja jestem z biskupca (może wiecie gdzie to :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...