mkl Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) --- Edytowane 27 Września 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) :mur: strona tragedia humor w mp3 tragedia nazywacie się tragedia? Edytowane 23 Stycznia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STRANGER_PCL Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 i to nazywasz kabaretem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Żałosne :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 nie znacie się na kabaretach i tyle 1239366[/snapback] uhahah, tekst lepszy niż cały kabaret do kupy wzięty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordUther Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) to było śmieszne? przecież w tym "chwdp" to wiadomo o co biega... nic nowego... kiedy to odsłuchiwałem to czekałem na puentę - czsami ona jest śmieszna.... ZAWIODŁEM SIĘ. teraz to nie wiem - mam się śmiać czy płakać? ogólnie - amatorsczyzna na maxa. Edytowane 11 Lutego 2005 przez LordUther Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...