kaco007 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Siemanko!! Mam problem, na swoim kompie mam plyte glowna k7vt2, nie wiem czego to wina ale gdy wylaczam kompa to diody mi sie swieca przy klawiaturze myszce optycznej i kontrolka przy kompie. Pytalem sie jednego takiego informatyka a on mi nato ze mam problem z usb. nie chce mi sie troche jemu wierzyc wiec pytam sie czy ktos mial podobny problem i czy zna na niego rozwiazanie. A jezeli to wina usb to niech mi ktos poda jakies sterowniki czy cos w tym typie byle tylko pomoglo. z gory dziekuje za odpowiedzi jezeli chcecie zebym wam podal wiecej informaci piszcie na tym forum. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Pewnie masz w biosie ustawione uruchamianie komputera z klawiatury, stad pala sie diody bo prad musi do niej doplytac zebys mogl wlaczyc komputer, moze od tego tez byc zworka na plycie. Poszukaj w instrukcji powinno byc wszystko opisane co wylaczyc i gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaco007 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 no dzieki a moze wiesz jak to sie w biose nazywa bo instrukcji do niego nie mam wiec z ta zworka to odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...