timmon24 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 od pewnego czasu zaczał mi strasznie hałasowac mój dvd rom mam wrazenie a własciwie jak komp chodzi i dvd rom cyzta jakas płytke to ma sie wrazenie ze cały komp halsuje jak odkurzacz. Czym to moze byc spowodowane ? dvd rom ma 1,5 roku firma LG Natomiast pliki z napedu na dysk kopiuje w miare ok Spotkał sie ktos aby naped tak hałasował strasznie ?? czy dvd rom odchodzi na tamten świat ? :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Calkiem mozliwe ze uszkodzila sie taka prowadniczka podtrzymujaca plyte podczas pracy napedu. Przez to CD wpada w wibracje a przy duzej predkosci powoduje to taki szum. Jesli nie masz napedu juz na gwarancji proponuje rozkrecic go i na oko zobaczyc czy wszystko jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 LG powiadasz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 na napedy lg sa 2 lata gwarancji, zadzwon do nich bo procedura oddawania sprzetu jest bardzo przyjemna :wink: - dzwonisz do nich, zamawiasz kuriera na ich koszt, przyjezdza, oddajesz i za jakis czas przywoza ci nowy/naprawiony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...