Tom.O Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Ma ktoś z was może program Matlab ??(najlepiej w wersji 3.5) Zresztą każda jest dobra. Jest mi on bardzo potrzebny na laborki, a nie mogę go znaleźć w necie. Jeżeli ktoś ma na dysku to prosiłbym bardzo o przesłanie. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja nie mam :(, ale z kolei potrzebuję PSpice 8O . Gdyby ktoś miał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja nie mam :(, ale z kolei potrzebuję PSpice 8O . Gdyby ktoś miał...To może mała wymiana :) Mogę ci wrzucić P-Spice na FTP bo zajmuje b.dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ja nie mam :(, ale z kolei potrzebuję PSpice 8O . Gdyby ktoś miał...To może mała wymiana :) Mogę ci wrzucić P-Spice na FTP bo zajmuje b.dużo. A co za to chcesz? Bo ja NIE mam Matlaba :oops: . PS. A jaka to wersja PSpice'a? Bo jak ta nowa gdzie rysuje się obwody to ja nie chcę bo potrzebuję wersji starszej gdzie wpisujesz parametry. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Sorki - nie zauważyłem NIE. Mam wersje 5.3 i 9.1 - spakowałem je i wrzuciłem TU. Miłego ściągania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ma ktoś z was może program Matlab ??(najlepiej w wersji 3.5) Zresztą każda jest dobra. Jest mi on bardzo potrzebny na laborki, a nie mogę go znaleźć w necie. Jeżeli ktoś ma na dysku to prosiłbym bardzo o przesłanie. Z góry dzięki.650 MB chcesz mailem? Ja obecnie nie mam gdzie udostepnic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 650 MB chcesz mailem? Ja obecnie nie mam gdzie udostepnic :)Aż tyle to zajmuje ?? Mi chodzi o najprostszą wersje pod dos'a. Na maila to nie ma szans, FTP - mam tylko ok.100MB wolnego miejsca więc też odpada - poza tym ile to by się wysyłało !! (ja mam dosyć szybkie łącze, ale nie wiem jak twoje). ps. Jaką masz wersje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Sorki - nie zauważyłem NIE. Mam wersje 5.3 i 9.1 - spakowałem je i wrzuciłem TU. Miłego ściągania. Wielkie dzięki!! Z tym MatLabem to popytam może ktoś ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 650 MB chcesz mailem? Ja obecnie nie mam gdzie udostepnic :)Aż tyle to zajmuje ?? Mi chodzi o najprostszą wersje pod dos'a. Na maila to nie ma szans, FTP - mam tylko ok.100MB wolnego miejsca więc też odpada - poza tym ile to by się wysyłało !! (ja mam dosyć szybkie łącze, ale nie wiem jak twoje). ps. Jaką masz wersje ? Mam MatLaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Mam MatLaba.A jaką wersje ?? oraz ile zajmuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ale masz fajny transfer :lol: To jest przeciętna szybkość, czy tak ci skoczyło - mi max idzie 120KB/s jako stały transfer, a w porywach nawet 200KB/s. PS. Dzięki za Spice - mi też się przyda - od ciebie transfer mam trochę gorszy - 20KB/s. A tego Mat Laba szukałeś w Kaazie albo innym p2p? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleepy Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Mam wersje 4.2 zajmujaca ok 9MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Polecam raczej nowsze wersje Matlaba bo obsługują więcej poleceń , a poza tym działa pod windą. Warto mieć. Jak Ci potrzebny do laborki to na uczelni powinni Ci dać jakąś podstawową wersję, a jak masz kumpli w akademiku to NAPEWNO bedą mieli. Ostatecznie pozostaje Kaza. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Ale odkopałem.... WITAM! Potrzebuję jakąs wersję tego Matlaba pod Windows, jeżeli ktoś mógłby mi to udostępnić to będę wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 zapytajcie wykładowców... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Nam koleś powiedział "załatwcie sobie jakąś wersje studencką" ........... Edytowane 18 Stycznia 2006 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 heh... no to u nas każdy student wybiera sie do akademika... gdzie mają dosłownie wszystko... i nie mówie tylko o opogramowaniu.... osobiście nie byłem tam ani razu i ani razu nie korzystałem z ich usług :) bo nie promuję szerzenia piractwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macka Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 ja rowniez szukam instalki do matlaba 5 i jakis dobrych materialow o simulinku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Jak coś to mam v7.0 - ok 1GB i v6.5 - ok 300MB i v6.0 - ok 230MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...