Hirotaro Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Szukam kogoś, kto nagra mi BIOS dla ECS K7VTA3 rev. 2.0 na kość Winbonda W49F002UP 2MB 5V. Mam BIOSik tylko ktoś z nagrywarką EEPROM jest potrzebny. Cena usługi do uzgodnienia. Kontakt najlepiej przez Gadu 580071 lub SMS 603837483. Chcę przywrócić tą płytę do życia... :mur: P.S. Gdyby był Offtopic to pewnie byłoby lepsze miejsce na Wątek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Hmmm... Nie ma nikogo??? Przecież to niemożliwe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a jednak jest to mozliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 chodzi ci o programator :) chyba. Pochodz po sklepach elektronicznych to pewnie znajdziesz kogoz kto ci zflaszuje eproma albo pozycz od kogos drugiego ecska i zrob to na HOT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Programator i nagrywarka EEPROM co za różnica. A w sklepie to dzięki - płacić 50 zeta za BIOS płyty, która kosztuje 100... A sama kostka BIOSu nowa za 30 jest... Kretynizm!!! Dlatego szukam kogoś Prywatnie... Bo więcej niż 20 PLN nie dam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...