moadipek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 siema.chce zakupic 3 coolery do obudowy...tzn 1x swiecacy(niebieski) i 2x zwykle....chodzi mi o to zeby byly wydajne i ciche i w miare za dobra cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zwykle - ARCTIC COOLING FAN PRO TC -- 9zł Swiecacy - Arctic Cooling - Fan PRO 2 LIGHT -- 18zł Sam je mam i sa swietne. Lepszych za ta cene nie znajdziesz. Dostepne na najbardziej znanej stronce z licytacjami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Swiecacy - Arctic Cooling - Fan PRO 2 LIGHT -- 18zł ten wentylatorek moge szczerze polecic... za taka cene jest swietny chociaz na high to jest juz suszarka, a świeci nienajgorzej (no i niebiesko:P) Zwykle - ARCTIC COOLING FAN PRO TC -- 9zł to to jest zupeła porażka według mnie na 1000obrotów jest owszem cichy ale nie wieje zbyt wydajny, kupiłem go kilka dni temu i na przodzie obudowy nie poradził sobie zbyt dobrze (obroty oscylowały w granicach 1000rpm) kilka godzin temu wrzuciłem go do zasilacza oczywiście tam juz ma cieplej i kręci się około 2000rpm i jest najgłośniejszym wentylatorem u mnie w kompie, zagłusza nawet siliencera nv3 na moim geforce, zaraz go zamienie na poprzedni wentyl w zasilce... a jeżeli naprawdę chcesz mieć coś tańszego i z czujnikiem obrotów to polecam cooler mastera, on kosztuje około 25zł a jest nieporównywalnie lepszy od arctica EDIT: Zapomniałbym o takim śmiesznym z wyglądu arcticu za 18zł na aukcjach AAB na allegro, on jest cichy jak fan pro tc na minimalnych obrotach i wydajny jak tenże wentyl na maxymalnych obrotach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed.pl Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jak cichy i niezawodny to drozsze modele ys techa albo papst jak cichy i tani to arctic - tyle ze zewotności ze wzgledu na hydro bearing nie ma za duzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jak cichy i niezawodny to drozsze modele ys techa albo papst jak cichy i tani to arctic - tyle ze zewotności ze wzgledu na hydro bearing nie ma za duzej 1234520[/snapback] Ja polecam Revoltec z serii Dark Blue - cichy, tani, niezawodny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...