Skocz do zawartości
Cronosik

Www.patelnia.com

Co myslisz o tym serwisie?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co myslisz o tym serwisie?

• jest super
      4
    • dobra sprawa
      8
    • moze byc
      2
    • slaby
      0
    • do du..y
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Porusze temat bezposrednio nie zwiazany z komputerami, chociaz kazdy komputero-maniak musi jesc :) a najlepiej cos Gotowego co samo pojawi sie na biurku.

W internecie niedawno powstal serwis internetowy pozwalajacy zamiawiac jedzenie przez internet z waszych ulubionych restauracji, pizzeri, chińczyków czy kebabowni :). Nie bede ukrywal ze mam w tym udzial.A ze jestem uzytkownikiem tego forum nie od dzis to pozwolilem sobie na jego lamach zapytac WAS o zdanie. Czy chcielibyscie miec to w swoim miescie, czy myslicie ze to ma sens i wogole chcialbym poznac wasze SUBIEKTYWNE zdanie :)

Pozdrawiam i czekam na wiele opini.

A tu prosze LINK: PATELNIA

Edytowane przez Cronosik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odzew i posty.

W zalozeniu serwis patelnia.com ma pokryc swoim zasiegiem cala Polske i wszystkie restauracje dowozace jedzenie do domu. Ale o wszytsko zalezy od was i od tego jak chetnie bedziecie korzystac z patelni. A wiec zapraszam KORZYSTAJCIE z pierwszego takiego serwisu w Polsce.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w jaki sposob lokale sa informowane o zamowieniach?

1261739[/snapback]

Natychmiast po złożeniu zamowienia do restauracji jest wysyłany sms z zamówieniem.

Zapraszam do udziału w ankiecie na naszym forum, zależy nam na Waszej opinii. Ankieta

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam wszytskich zakochanych :) i nie tylko do zamawiania przez portal patelnia.com!!

1275933[/snapback]

Facet ta strona to jest jakaś porażka. Zamawiałem dwa razy w odstępach 50 minutowych w Lublinie i zero. Mało tego to jeszcze wyskakują jakieś błędy w bazie SQL :mur: . Chyba kompletnie nie wiesz co robisz a pojęcia o tworzeniu tego typu stron nie masz wogóle. To jest dosyć miękki grunt bo chodzi o jedzenie Jak ktoś jest głodny to zdolny do wszystkiego a powiem jeszcze raz ten serwis to poracha totalna. Stronke pokazal mi kiedys kumpel i on co sie dowiedzialem dopiero teraz rowniez nie doczekal sie zamówienia. Więc ludze polecam tradycyjna droge zamawiania czyli na przykład telefon a nie za pomoca tej stronki. Moi znajomi wiedza juz ze od patelnia.com maja się trzymać z daleka to jest jakaś lipa facet sie reklamuje usilnie na forum ale chyba sam sobie gwóźdź do trumny wbija.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Facet ta strona to jest jakaś porażka. Zamawiałem dwa razy w odstępach 50 minutowych w Lublinie i zero. Mało tego to jeszcze wyskakują jakieś błędy w bazie SQL  :mur: . Chyba kompletnie nie wiesz co robisz a pojęcia o tworzeniu tego typu stron nie masz wogóle. To jest dosyć miękki grunt bo chodzi o jedzenie Jak ktoś jest głodny to zdolny do wszystkiego a powiem jeszcze raz ten serwis to poracha totalna. Stronke pokazal mi kiedys kumpel i on co sie dowiedzialem dopiero teraz rowniez nie doczekal sie zamówienia. Więc ludze polecam tradycyjna droge zamawiania czyli na przykład telefon a nie za pomoca tej stronki. Moi znajomi wiedza juz ze od patelnia.com maja się trzymać z daleka to jest jakaś lipa facet sie reklamuje usilnie na forum ale chyba sam sobie gwóźdź do trumny wbija.

1277500[/snapback]

No nie wiem :) Codziennie mamy wiele zamowien i nikt nie zglasza problemow, zastanawiamnie czy kolega przypadkiem nie z jakiejs konkurencji?! :angry:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem :) Codziennie mamy wiele zamowien i nikt nie zglasza problemow, zastanawiamnie czy kolega przypadkiem nie z jakiejs konkurencji?!  :angry:

Pozdrawiam

1280099[/snapback]

Haha dobre sobie. Konkurencja :mur: Wiele zamówień macie powiadasz. Wiele to znaczy ile 2-3?

Co do konkurencji to uwierz mi nawet gdybym prowadzil konkurencyjna stronie to nie jestescie dla mnie zagrozeniem.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi