TuneR Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Na stronce "rzezby" moje i mojego brata http://www.automc.tk Zapraszam do obejrzenia i skomentowania. Edytowane 23 Stycznia 2005 przez TuneR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 pierwszy raz spotkalem sie z taka 'tematyka' :) i musze powiedziec, ze jestem bardzo mile zaskoczony.. sam jestem kolekcjonerem wlascicielem kolekcji autek (1:18 Bburago) lecz nigdy nie pomyslalem o tuningowaniu ich ;) co do stronki.. wszystko tak jak powinno byc, jasno, przejzyscie, czytelnie jedynie na co zwrocilbym uwage to podstrona 'Kontakt' ktorej szerokosc jest inna niz pozostalych i widac jak sie zweza przy wejsciu na nia, a tak poza tym ok (no.. moze jeszcze troszke bym zmienil gorne logo, jakos bardziej bym je rozbudowal - autko w porzadku, napis do wymiany :-) ) ogolnie rzecz biorac, fajna strona, ciekawy material.. oby tak dalej pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Na stronce "rzezby" moje i mojego brata 1231941[/snapback] Jak byłbym młodszy chętnie bym się pobawił takimi resorakami :D :D :D Mi się podoba :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Fajny pomysł i wykonanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Podziwiam, podziwiam..... duzy wklad pracy. A moze duzy model jako buda do kompa :D to tylko sugestja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 fajne te modele :) szafka z narzedziami tez ciekawa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneR Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Dzieki za zainteresowanie i pozytywne komenty :-P Niedlugo pojawi sie tam nowy model....wersje przed mozna jeszcze obejrzec w Tapetach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) w tym golfie na tapecie, swiatelka to zwykle diody? A co do modeli to swietna robota :) Edytowane 30 Stycznia 2005 przez Skorpion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneR Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Tak, to sa diody takie male (ok 1,50zl za sztuke na allefgro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordUther Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 nie przeglądałem treści bo mi sie nie chciało za bardzo, ale na pierwszy rzut oka to wygląda ładnie, ale powinno być tam coś co by zachęciło mnie do obejrzenia/przeczytania treści. tutaj tego brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...