Nightwalker Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Witam Mam taki problem, zainstalowałem slackware, i normalnie włączam kompa pokazuje lilo wybieram linux, ładuje się, potem pisze że mam się zalogować jako "root" to się loguje i... mam tryb tekstowy jaką komende wpisać (próbowałem gui, guifast i nic) żeby mieć tryb "okienkowy" ? byłbym wdzięczny za odpowiedź Pozdrawian :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 14 Września 2005 przez danioX4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q3Jarz4b Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 startx :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 dzięki wielkie :D zaraz sprawdze :] pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...