Jeshua Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ...za 2-3 godzinki bede mial w domku Asusa A7Vx8 i chce dokupic wentylatorki na obudowe - tylko teraz nie wiem czy kupic je z czujnikami temperatury czy bez. chodzi o to ze plyta ma wbudowana regulacje obrotow coolerow. Czy to sie nie bedzie kielbasilo razem. Moze lepiej "czyste" wentyle i starczy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Z czujnikiem czy bez to i tak go spowolni ;) . Zreszta masz A7V333 to sobie sprawdz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ... hmmm - jak bym mial tego Asusa to bym sie pewnie nie zapytal o rade, ale moja w tym wina bo nie zaznaczylem. Poprzednia plyta poszla w cholere bo RAID nie dal sie sterowac - poszedl BIOS od RAID'a. Nie moge sprawdzic tych wentyli bo nie mam na czym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...