Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Oto tak przedstawiaja sie zrzuty z 2 znanych programów diagnostycznych: Najpierw everest: a teraz jeden wielki zart(patrz vCore-smieszne :lol: ) Najbardziej zastanawia mnie to napiecie w everescie +12v,mam chiefteca DF-360W. Co na to powiecie??? Czyżby płyta walnięta,a może zasiłka nie styka. Edytowane 23 Stycznia 2005 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 (edytowane) Powiem tyle że było o tym milion razy... Mierzenie napięcia programami można sobie do doopy wsadzić. Weź miernik, pomierz i dopiero pogadamy, czy masz te napięcia ok czy nie. Edytowane 23 Stycznia 2005 przez michal_aniol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 A jaki ma to być miernik?? Wiem że programy przekłamują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Spróbuj jeszcze dla ciekawosci MBM5370.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Może być najzwyklejszy miernik - ale nie w takim rozumieniu że to ma być program :) tylko takie urządzenie :) Poszukaj na forum - było już o tym. A jak zmierzyć masz tu: http://www.neotec.pl/page.php?id=11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Mierzenie napięcia programami można sobie do doopy wsadzić. 1232343[/snapback] miernik prawde ci powiem:) juz to mowilem setki razy na tym forum ale powiem jeszcze raz:) MIERNIK PRAWDE CI POWIE pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...