Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie odnosnie mojego telofony jest to siemens mt50 i chce sie dowiedziec czy mozna do iego wgrac jakiegos softa czy cos takiego. Nie mam pieniedzy na nowy telefon ale chcialbym jezeli sie da z "tiunigowac" moj stary wysluzony mt 50. jesli ktos cos wie na ten temat to prosilbym o odpowiedz

z góry dzieki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zawsze sie da wgrac. Pytanie powinno raczej brzmiec "czy jest jakis tuningowy soft do mt50" ;)

Mialem ten telefon, i powiem ci ze na poczatek, zamiast od razu wgrywac soft, ktory nie wiadomo jak bedzie dzialal (moze ci wieszac telefon, robic jakies dziwne bledy, itp.), mozesz sobie aktywowac netMonitor (tak sie nazywalo?, niewazne.). To jest taki smieszny dodatek, ktory wlaczasz ustawiajac sobie jako ostatni wpis (nr 250) specjalny kod - do wyliczenia przez sx45cz, albo jakies inne programy do siemensow ( www.fks.pl - tam szukaj ).

Pojawi ci sie dodatkowe menu, i mozesz sie pobawic w odszyfrowanie niektorych parametrow z tegoż- czasami sie okazuja przydatne, a i jest pare dodatkowych funkcji (o ile pamietam to bylo chyba nawet przegladanie drzewa katalogow telefonu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi