GULON Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Witam Mam pytanie odnosnie mojego telofony jest to siemens mt50 i chce sie dowiedziec czy mozna do iego wgrac jakiegos softa czy cos takiego. Nie mam pieniedzy na nowy telefon ale chcialbym jezeli sie da z "tiunigowac" moj stary wysluzony mt 50. jesli ktos cos wie na ten temat to prosilbym o odpowiedz z góry dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zawsze sie da wgrac. Pytanie powinno raczej brzmiec "czy jest jakis tuningowy soft do mt50" ;) Mialem ten telefon, i powiem ci ze na poczatek, zamiast od razu wgrywac soft, ktory nie wiadomo jak bedzie dzialal (moze ci wieszac telefon, robic jakies dziwne bledy, itp.), mozesz sobie aktywowac netMonitor (tak sie nazywalo?, niewazne.). To jest taki smieszny dodatek, ktory wlaczasz ustawiajac sobie jako ostatni wpis (nr 250) specjalny kod - do wyliczenia przez sx45cz, albo jakies inne programy do siemensow ( www.fks.pl - tam szukaj ). Pojawi ci sie dodatkowe menu, i mozesz sie pobawic w odszyfrowanie niektorych parametrow z tegoż- czasami sie okazuja przydatne, a i jest pare dodatkowych funkcji (o ile pamietam to bylo chyba nawet przegladanie drzewa katalogow telefonu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULON Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 ok dzieki a oprocz tego co jeszcze moge zrobic zeby "podrasowac" moj teleonik?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULON Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 myslalem ze bedzie wiecej propozycji no ale nic mowi sie trudono;/ jak nie ma wiecej pomyslow to sprobuje zrobic to co mi poradzil MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...