Mutos Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Qrcze pióro!! Kolejny yntelygent z Komputer-Swiata. Paszczu mówi, żebyście czytali bo to ma walory lecznicze (śmiech leczy): http://www.komputerswiat.pl/ekstra/prezent...gl=1#komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Eeh, wg mnie to zwykla prowokacja, albo koles jakis niedowartosciowany, albo jakies problemy ma. Zupelnie jak na "pamietnikach z Bravo" :mrgreen: Mafia jest na 3CD, no chyba ze jakiegos rip'a instalowal, ale wierzyc mi sie w to nie chce. I modlmy sie zeby to bydlo nie przylazlo na nasze pikne forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 No spoko, okolo 1000 dyskietek i gostek by sobie pogral, po podkreceniu proca o pare MHz :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 No spoko, okolo 1000 dyskietek i gostek by sobie pogral, po podkreceniu proca o pare MHz :lol: :lol: :lol: 1000 dyskietek, hmn... z tydzien by instalowal :lol: po czym okazalo by sie ze dyskietka nr 996 jest padnieta i instacja przerwana, wtedy tylko w leb se mozna strzelic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 E, to zwykła wypucha, koleś jaja sobie przecież robi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 kosmita, a myslalem ze ich nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 kosmita, a myslalem ze ich nie maSa, sa i to od bardzo dawna :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ale jaja se zrobiłem no nie :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Ale jaja se zrobiłem no nie :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: :lol: :Dze kto? tos ty? nisforny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Mój kumpel ma takiego kompa to miałem natchnienie, a że mafia jest nowa i na 3 płytach to też mi spasiło :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 no to było do przewidzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...