hruszczof Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jakie waszym zdaniem są najlepsze zamki w heroes 3 i 4. Chciałbym wiedzieć . Jeśli coś wiecie piście. :) Jeszcze jak byście mogli to napiszcie jak trenować jajlepiej swojego bohatera w heroes 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Najlepszy zamek w H3 to według mnie bastion i forteca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 W heros 3 najlepsze zamki to ... dla mnie kazdy .. Castel jest ok Rampart tez Dunegon - chyba najmocniejszy ale 0 przyjemnosci z gry, najbardziej oddaje granie Eternal czy jak im Elemental z Armagedons blade ( najtrudniej ) a Necro jest mega wy zwlaszcza z wampirami ;) ogolnie przegieta jednostka ... a co do bohaterow to max atak max spell power ;) umiejetnosci to morale magia powietrza ziemi szczescie logistyka i sorcery ;) W H4 to mi sie ogolnie giera nie podoba ;) gra ogranicza sie do klepania jednostek max lvlu ogolnie tam rzadzi czarodziej ;) z tytanami i dzinami oraz necro z wampirami ;) (smoki sux) dobry w brew pozorom jest barbarzynca ale troche malo mobilny ;) a postacie to zeby max sie klepaly wrecz = 2 ataki defens i ofens na maxa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Naj jest necro i jeden bohater z niego z ktorego mozna zrobic mega powera :] maga bojowego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Moim zdaniem najlepszy jest Solmyr z Fortecy, tylko potrzebuje jeszcze town portala i implozje i jest de bescior :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Co wy wiecie Nieumarli są najlepszą armią w grzi + bohater thant najlepiej jak ma komplet nekromancji jest wtedy nie do powstrzymania. A teraz gram w dodatek wake of gods jednostki 8 poziomu :/ zajebisty jest masz dowódce na polu bitwy tak jak bohater w 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 heroes 3: RAMPART Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Trudne pytanie. Jak się trochę pogra w HOMM3 to każdy jest dobry. Jak już trzeba coś wybrać to forteca i bastion. W 4 nie gram bo jest cienka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Moj kuzyn gra Solmyr z Fortecy, tak jak mowił Jin. I robi to samo!!! Teleport, implozja i łancuh piorunów :| Nie da sie z nim grac, tak żeby wygrać ;) Niezdechnieci tez wymiatają. Raz jak grałem miałem chyba z 25k szkieletów ]:-> Rzeź totalna... Co do bohaterów z Heroes IV. Ja opierałem sie na magi zycia i śmierci. Wampiry są niedopokonania!!! Po każej bitwie jest ich coraz wiecej, a w czasie bitwy ciagle się uleczają :D Normalnie wypas... Do tego Diabeł (ten taki z kosą) ktory tworzy lodowe demony i totala sieczka. Taką taktyke miałem w IV... jednak i tak wole III. W sobote miałem sesje z kuzynem wiec troche sobie pamięć odświezyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Hej tylko solmyr ma przesrane z wojownikiem z kulą przeciwstawieństwa :D A ja gram wszystkimi a najczęściej to zamek inferno i lochy jak chce grac tak aby byc mocnym to zamek i kolo z psalmem mocy + jak mam supreme archangel to moga mi naskoczyc ( 2 razy wskrzesza 75 obrazen a życia nie pamiętam ;p) a jak brat nieumarlymi gra i ma komplet nekromancij + blood dragons to nic go nie moze zatrzymać teżdarknes dragons sa zajebiste i helllbaron's :D Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 nie pamiętam nazwy :P tak dawno nie grałem...... ale zawsze najlepiej mi szło tym z rycerzami i aniołkami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Najlepsze zamki w h3 to takie posiadające najlepszych bohaterów, czyli logistyków: Rampart - Kyrre Dungeon - Gunnar Stronghold - Dessa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Hehe najmocniejszy hero to CragHack raz zadalem sporo ponad 2 000 000 obrazen hehe...9999 azure dragons , 100 atack power , max offense przeciwko 9999 chlopom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 heroes3: na 100% Forteca, zaraz za nim Castle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Dzięki za pomoc ale jak byście mogli to napiście troche więcej o heroes 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 heroes3: na 100% Forteca, zaraz za nim Castle 1250078[/snapback] Forteca=fortress, jak w oryginale, czyli Cytatela po polsku (z hydrami), czy Forteca=Tower (Tytany)? :> Dzięki za pomoc ale jak byście mogli to napiście troche więcej o heroes 4 1258052[/snapback] A co tu pisać - kolorowe, cukierkowe, IMHO niemiłe dla oka. Jak wyszli, pograłem trochę i przestałem. Jeszcze potężniejszy stał się Stronghold (cyklopy miażdżą), Necropolis tak jakby też lepiej stoi (wampiry miażdżą, a to że wstają przy nekromancji to już przegięcie). Bardzo dobrze stoi Nature (modliszki z portalu przyzwań sycą). Jakby straciły w moich oczach Tower i Castle, a już na pewno straciły klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Necropolis(death) - wampiry i nekromanta mogący wskrzeszać wampiry po walce - przegięcie. Tower(order) - dżiny (iluzja + song of peace) i mechaniczne smoki + czary: hipnoza i kilka innych - przegięcie. Stronghold(might) - bohaterowie dobrze wyszkoleni i cyklopy - przegięcie. Dungeon(chaos), Castle(life) i Rampart(nature) :unsure: - jakoś nigdy mi się nimi nie chciało grać. Chaos dobre ofensywne czary, z jednostek tylko smoki sycą, ale jest ich bardzo mało (1 na tydzień). Life - fajnie wygląda rzucanie masowych spelli (Celestial Armor, Mass Bless, Prayer + Guardian Angel). Nature - nie podoba mi się... Słyszeliście o nieoficjalnym dodatku do Heroesa 4 o nazwie - Equilibris? Nie miałem okazji tego przetestować ale podobno jednostki są zbalansowane i ogółem gra jest poprawiona (dodatek ten to coś w stylu Wake of Gods dla Heroesa 3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Elf777 Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 mam pytanie dotyczace Heroes 4 a mianowicie edytora map chodzi mi o liste polecen do skryptu zdarzen ktore sie uzywa podczas tworzenia mapy np :gdy bohater wejdzie w dane miejsce albo zdobedzie pewien zamek to powiedzmy w poblizu tego miejsca znikna skały badz inne obiekty. Prosze o pomoc jesli ktos posiada takie informacje .Ewentualnie jezeli ktos nie ma mozliwosci skopiowania takich informacji to prosz chociaz o wskazanie miejsca z takimi danymi. Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 HoMM3 -> Dunegon HoMM4 -> Necro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Heroes III - Bastion i Zamek... moim zdaniem te dwa samki są najlepsze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kura Bura Master Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Moim zdaniem w heroesie 3 najlepszy jest zamek(z archaniołami), albo po uzbieraniu kompletu dla nekromanty nekropolia. Niby niezła jest też twierdza(z tytanami), ale jednostki jak na mój gust trochę za wolne i zamek za drogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Bastion, Zamek, Dunegon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheEmperor Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 moim zdaniem najlepszy jest Castle (zamek), ale lubie też tower, i stronghold. W heroes gram już dobre 4 lata i jestem całkiem niezły. Jak ktoś chce się zmieżyć to prosze o kontakt gg 4727184. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...