irek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 WItam !! Mam zamiar zainstalowac Linuxa, wersje Mandrake 10.1 i Windows Xp prof. na jednym komputerze. Xp jako pierwszy a Mandrake jako drugi system. Jak mam to zrobic? Prosze o opis krok po kroku. Z gory DZIEKUJE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 WItam !! Mam zamiar zainstalowac Linuxa, wersje Mandrake 10.1 i Windows Xp prof. na jednym komputerze. Xp jako pierwszy a Mandrake jako drugi system. Jak mam to zrobic? Prosze o opis krok po kroku. Z gory DZIEKUJE!! 1232981[/snapback] krok po kroku? hmmm krok pierwszy - zainstaluj windows krok drugi - zainstaluj mandrake yyy tyle ;] a jesli chodzi o instalacje mandrake to wybierz co ci ma zianstalowac i gdzie, pozniej cegla na enter i czekasz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 na googlach szukaj są opisy krok po kroku dokładnie. Nie jest to nic tródnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 I przypadkiem nie pozwól instalatorowi żeby Ci sam rozmieścił partycje, lepiej zrób sobie je sam - nic trudnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) czesc mam problem z linux Mandrake :( gdy wrzucam plytke do napedu i bootuje sobie kompik plyte i wlacza sie jakies okienki i klikam enter zeby zianstalowac no to klikam i wlacza sie instalacja i wybor jzyka jezyka klawiatury itd i nagle zwis :| nie wiadaomo o co chodzi nie da sie ruszyc myszka pomaga tylko reset :( na Windzie jest wszystko dobrze (Win XP) chcialem zeby Mandrake byl moim drugi systemem :( bo chce XP wykorzystywac tylko do grania w CSa 1.6 :) a tu taki psikus i nie moge zainstalowac mandrake`a :( pomocy to bylby moj pierwszy linux :) EDIT: Linux Mandrake 10.1 Edytowane 24 Stycznia 2005 przez D@ve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Odkrec procesor i pamiec i wtedy zobacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 juz sprawdzalem i dalej to samo :( nie wiem o co chodzi u kupla wszystko poszlo elegancko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocodil Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 krok po kroku? hmmm krok pierwszy - zainstaluj windows krok drugi - zainstaluj mandrake yyy tyle ;] a jesli chodzi o instalacje mandrake to wybierz co ci ma zianstalowac i gdzie, pozniej cegla na enter i czekasz ;] 1232992[/snapback] Cześć :) The_Structor ma rację - instalacja Mandrake'a jest naprawdę prosta. Jeżeli potrafisz zainstalować Windowsa to nie będziesz miał żadnego problemu z instalacją tej dystrybucji :) Pozdrawiam, Crocodil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...