model3100 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam, jak już zapewne wiecie będę zmieniał K.Graficzną na 6600GT WinFast. I nie wiem czy mój zasilacz wyrobi z taka grafa?? Mam zasilacz Chiftec 360W model: HPC:-360-202. Inni mają 360-302 a ja mam 202 może to jakiś słaby model i nie pociągnie tej grafy?? Kto ma taki modem i grafa i sobie spokojnie iedzie?? Mam procka athlon2600(nie podkręcany)ale ja kupie grafe i dozbieram troche kasy na chłodzenie CPU to będę @. Więc nie wiem czy pujdzie mi taka grafa na tkim zasilaczu?? Dzięki za odpowiedz. Prosze moderatorów aby nie zamykali tego tematu bo czytałem każdy o zasilaczach na forum ale nie wiem co i jak :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Na pewno pociągnie. Zobacz mój podpis. Wszystko ciągnie MODECOM 350W. Do tego VCORE procka mam 1.85v. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Mam zasilacz Chiftec 360W model: HPC:-360-202. Inni mają 360-302 a ja mam 202 może to jakiś słaby model i nie pociągnie tej grafy??Nawet jesli rózni się od 302 czymś więcej niż ilością wiatraczków (nie pamiętam dokładnie), to nie jest to słaby model i wystarczy spokojnie na bardziej prądożerną kartę niż 6600GT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost_mode Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Wystarczy spokojnie !!! a co do 202 to z tego co pamiętam, ale nie dam sobie ręki uciąć, różnica polega na dodatkowej wtyczce SATA ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...