Lagier Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 o to chosi ? :]]]] 1234159[/snapback] alez Ty mnie znasz :lol: :lol: :lol: B) :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) co daje ECC?? Oto dwaj urzytkownicy:)) jeden ma A64 a drugi P4 :blink: & :-P ktory z nich ma AMD?? a) :blink: b ) :-P a ot zdeiwopdo anwarpop Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) ale....ale...ale oso chosi :blink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no czytalem 4 razy i nie kumam :lol: :lol: :lol: ale topic jest poprostu F_Cipe :]]]]]]] Edytowane 24 Stycznia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 i tak to zaraz bedzie zamkniete:)) wiec moglby mi ktos szybko powiedziec co daje ECC?? 3a troche pomyslec!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 no to ja moze dopowiem tylko o ECC bo reszty nie zalapalem (w sumie w tym topicu mozna :lol: ) ECC Memory - Error-Correcting Code memory najprosciej mowiac memki ktore filtruja dane ktore przez nie przechodza i jesli znajduja sie zle/bledne wywalaja je Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 o ECC ladnie napisali tu http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=memory_parity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) to jest ankieta a zarazem ilustrator profilu psychologicznego ze wzgledu na posiadany procesor:) moze to rozrysowac?? Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Bosz… jak zobaczyłem już reklamę Media Markt to musieli mnie z podłogi podnosić bo już nie mogłem :D PS: @_Vip_ Masz piękny charakter pisma, jak mój wujek lekarz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 bo wiecie, ostanio modne jest kupowanie szrotu, a potem wmawianie wszystkim że jest super mega wypas.... vide 9550:>>> 1234093[/snapback] nie wiekszy dzrot z radka niz z twojego ti :lol: a przy najmniej grafika ladniejsza wiecej efektow widac :lol: sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) @Mardok =:) nio myszka niewygodnie sie pisze w paint'cie :]]]] Edytowane 24 Stycznia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) nie wiekszy dzrot z radka niz z twojego ti :lol: a przy najmniej grafika ladniejsza wiecej efektow widac :lol: sorry za OT ale nie moglem sie powstrzymac :-P 1234202[/snapback] to idź do działu grafik i sobie pocztaj skarbie pare ostatnich tematów 4ti vs 9550 przykro mi ze kupiłeś szrota.....zaraz pewnie powiesz ze jest super:> a grafika ładniejsza , i gratis masz bullet tima we wszystkich grach? Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 skoro juz tak wszyscu uwazaja ze radek to syf to ja sie moge wymienic za mojego wypasionego geforca!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 prosze sie trzymac tematu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 prosze sie trzymac tematu :] 1234212[/snapback] przepraszac za offtop:> jak juz wyzej wspomniałem to -do gier 64bity -szroty to mozecie proponowac innym na forum Cdakszyn albo wgk -9550 to szrot:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 to idź do działu grafik i sobie pocztaj skarbie pare ostatnich tematów 4ti vs 9550 przykro mi ze kupiłeś szrota.....zaraz pewnie powiesz ze jest super:> a grafika ładniejsza , i gratis masz bullet tima we wszystkich grach? 1234205[/snapback] Misiu mylisz sie troszku wiesz ti4200 miazdzy 9550 jesli chodzi o dx 8.x jednak w 9.0 ti4200 nie ma najmniejszych szans to dwa zupelnie rozne uklady z roznych epok IMHO nie ma bardzo jest sens je porownywac :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Co do słabosci P4 w grach to luknijcie tu:)) ciekawe wnioski XbitLabs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 i koniec offtopa:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Co do słabosci P4 w grach to luknijcie tu:)) ciekawe wnioski 1234219[/snapback] dajcie juz spokoj z tego typu porownaniami zaden z Was tak naprawde nie zauwazy roznicy golym okiem w grze przy P4 vs. A64 nonFX (porownywalne configi) to tylko suche testy a roznice sa marginalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 A64 jest fajne bo mozna sie chwalic ze ma sie procka 64bitowego.nie fajne bo sa syfiaste plyty do ktorych trzeba miec zasilke ATX 2.0 24p i kupe szczescia :] P4 jest fajne bo ma HT i duzo cyferek,niefajne bo jest drogie i miej wydajne w giercowaniu od A64 ,ale ogolnie i tak jest fajne Lagier tez jest fajny...tylko za duzo pije :]]]]]] i915P jest nie fajne bo...bo tak :] (zreszta juz pisalem wczesniej) Radki sa fajne bo radek to zawsze jakies tam imie,a nie jak jakis Dżifors niech ktos zamknie ten topic :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ale przeciez o tym jest ten TOPIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Taki siakis old skulowy ten topic ;] Mnie tam sie podoba :]]] @Vip- Plytki pod a64 sa syfiaste bo jak sie ma PSU atx 2.0 24p to trza stosowac przejsciowke na 20 ;] (vide msi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) @Vip- Plytki pod a64 sa syfiaste bo jak sie ma PSU atx 2.0 24p to trza stosowac przejsciowke na 20 ;] (vide msi) 1234283[/snapback] ale nie DFI :] ...ponoc padaja jak muchy przy stosowaniu przelotek (przy zasilkach 20p + przelotka 24p) Edytowane 24 Stycznia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Po kiego byl mi taki dobry zasilacz jak z 24 robie 20? Narobiles mi smaka swoim avatarem ;] Tez chcialem takie pudelko w swoim konfigu, a teraz musze je ograniczac. PS. O czym traktuje ten temat...? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 niepowiem :] ...warto poczytac :]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 poprostu kupowanie chipa 915 jeśli chodzi o sama wydajnośc sięnie opłaca :) lepiej wybrać coś na 865 - wydajność wyższa i sąprzecież płytki z podstawką LGA wiec nie będzie kłopotów z wymianą proca :) tylko jedno mnie frapuje - może być problem z PCIExp na 865 ale moze jakaś forma cos takiego produkuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Poprostu LOL :-P ale wszystko jasne dlaczego ApyNet tak trzyma za 915, przecież ma GIGABITOWĄ :lol: kartę sieciową, zostawcie go już bo chłopak już nigdy nie kupi kompa w Vobsie :lol: Edytowane 24 Stycznia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 poprostu kupowanie chipa 915 jeśli chodzi o sama wydajnośc sięnie opłaca :) lepiej wybrać coś na 865 - wydajność wyższa i sąprzecież płytki z podstawką LGA wiec nie będzie kłopotów z wymianą proca :) tylko jedno mnie frapuje - może być problem z PCIExp na 865 ale moze jakaś forma cos takiego produkuje? 1234411[/snapback] wlasnie o to chozi ze zaleta i865 jest to ze posiada LGA775 wiec mozesz zapodac nowszego proca (nie mylic z wydajnoscia bo to dokladnie to samo co s478) nie wymieniajac pamieci i katry graficznej. i865 w swojej specyfikacji nie przewiduje stosowania PCI-E zreszta po co jak robia to chipsety i9xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Dlaczego ja tak szybko poszedłem spać :? poczytałbym ten topic i bym zasnął z dobrych humorem :D Poza tym jaja sobie robicie :?: PCI-E jest szybsze bo ma 16x a nie 8x jak stare i wolne AGP, nawet pisze w nazwie ze ekspress :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 heh całkiem fajny temat sie zrobił :-P myślałem że z testowej go przenieśli :D odnośnie tematu co byś nie wybrał bedziesz zadowolony weź pod uwagę posty Lagiera i VIpa bo mimo % dobrze prawili :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Jak w intelu sie zacznie temat "AMD vs. Intel" to od razu jest wojna i wszyscy z AMD sie kluca a tu spokuj:)) nic sie nie dzieje tylko rozmowy o i915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...