draak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Bo AMDowcy to mile chlopoki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja tez jestem mily :]]]] ....czasami :]]]] (Lagier jest szczegolnie mily jak popije :]]]...wtedy kocha poprostu wszystkich i wynajduje coraz to nowszy sposob budowy zdan :]]] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Bo AMDowcy to mile chlopoki ;] ale tylko na swoim forum!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja tez jestem mily :]]]] ....czasami :]]]] (Lagier jest szczegolnie mily jak popije :]]]...wtedy kocha poprostu wszystkich i wynajduje coraz to nowszy sposob budowy zdan :]]] ) 1234723[/snapback] :plum: zapomniales dodac ze na codzien to kawal Ch.... ze mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Widze ze rozmowa ścisle 3ma sie tematu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 spokój, bo będę strzelał z kapiszonów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Obstawiamy jak mysclicie o ktorej zamkna tan temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jak tylko te gile z nosa Ci wylecą :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 to ide sie wysmarkać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) po co ja wczoraj ogladalem te Pearl Harbor .... taka inteligentna dyskusja na forum a ja sie ogladalem za zero na monitorku :D a zeby zakonczyc temat na temat ( maslo maslane :lol: ) i915 i Pciexpres proponuje zobaczyc cosik takiego (Ecs ROXX ) ECS 915P-A płytka z Pciexpres i AGp-expres :D :D i po co sie sprzeczaliscie co wybrac ... mozna kupic "porzadna plyte" ecsa z agp i pci-ex :lol: :lol: tyle niepotzrebnych emocji :razz: Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 I Gigabitowy Lan do tego, ale WyPaS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 I Gigabitowy Lan do tego, ale WyPaS No baaa przeciez linka do badziewa bym nie dawał B) przeciez gigabicik to teraz podstawa........ swiat idzie do przodu ( w takim fajnym filmie bylo :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Kurna, ale teraz to wbiłeś mi gwóźdź, chyba zmieniam platformę, niby też mam gigabitowy lan, ale jak pomyśle jak on był by gigabitowy w przypadku 915 to normalnie ssyce... o tak -> sssssssssssssssssss :-P a tak btw to ciekawe czy obsługuje sdramy <_< Edytowane 25 Stycznia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja tez zmieniam!!! musze miec pomaranczowe AGP ktore dziala jak PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 nie no mastablasta, jedno złonczełonczełonczełącze ATA - ala za to jakie :blink: ATA133 czy twoje oczy widzą to? <_< :-P to znak od ECS że pomału standard ATA wymiera, tak samo jak AGP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 nie no najgorsdzy bol zwiazany z tym ecsem to to ze nie obsluguje pamieci typu quantum-pamtum :lol: nastepnej generacji :D a tak na "powaznie" to najbardziej przemyslana plyta od lat radiator na nb 3mm od pci-expresa pozatym popatrz na kolor laminatu chyba metalik :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ale popatrz na to z innej strony plytka ma 4 fazowe zasilanie procka!!! i pasywne chlodzenie:)) ECS stawia teraz na stabilnosc i przyjaznosc dla urzytkownika!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 pozatym audio 7.1... wyobrazacie co to bedzie jak podlaczy sie pod nia 7 jamików!!!!! masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 śliweczka mniam :D czek dis ałt - usb nad grafą, szykuje się jakiś nowy standard <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Przekonaliscie mnie jutro ide zamowic!! odrazu wezme se FX5700 Ultra do tego!! i PSX5750 i bede mial SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 plyta po prostu wymiata: -FSB 800 -HT support -Dual DDR1+DDR2 -wwwwwwooooooooowwwwwwwwwww czyli jak to jest na ddr2 cl z obu kostek pamieci sie lczy :lol: czyli co srednio Cl bedzie wynosilo 8 -Color map-wwoooooowwwww B) -PCI Express Lite taa ale zastanawiajace czy uzywajac najnowszych p4 wydzielajacych 130W ciepełka kolor z laminatu na okolo socketa nie zejdzie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ktory P4 wydziela tyle ciepla?? chyba tan nowy 2 rdzeniowy:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) nie wszystkie nowe prscoty na socketa T chyba od 3,2Ghz w gore poprzednia wersja wydzielala 115W ...... a kiedys sie mowilo ze amd to grzejnik ...... gdzies byla nawet taka tabelka ale teraz nie moge znalesc jak znajde to zapodam link offtopic troche no ale- ile energi pobiera twoja karta graficzna - tu sprawdzisz Znalazłem nawet info to bylo na tweaku.pl :) ilosc wydzielanego ciepla przez intele Tu klik Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Odpowiadając na pytanie czemu AMDkowcy są mili na swoim forum powiem tak : „My nie śmiecimy na swoim podwórku” ;) He he he a temat dalej żyje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja jeszcze dodam, że istnieje rozwiązanie na i875P coby LGA 775 wcisnąć: DFI 875P-T Zdaje się, że na tej mobo pewnien pan wycisnął 6.0GHz :D Topic :lol: ApyNet :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Ja jeszcze dodam, że istnieje rozwiązanie na i875P coby LGA 775 wcisnąć: 1235016[/snapback] wlasnie sie zastanawialem dlaczego od razu nie wrzucili LGA775 pod 875P :roll: teoretycznie nie powinno byc zadnych problemow na i875 zreszta pewnie bylby wydajniejszy <_< Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Płytka fajna tylko trudno dostepna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Płytka fajna tylko trudno dostepna 1235422[/snapback] No w Polsce jej nie widziałem :-| W Niemczech kosztuje 170 euro - troszku sporo, ale możliwości OC nam wynagradzają poniesione koszta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Kupuj Intela (FC i elektrownia atomowa w boxie :lol: ) bo amd się zawiesza :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 swoja droga o intelach troche :-P ilosc wydzielanego ciepla przez ich nowe uklady jest tak duza ze... intel zamierza promowac, sugerowac stosowanie WC do swoich procków ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...