bigzzgib Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 założyłem sobie konto na fc.pl w mailu przysłali mi takie dane do ftp: nazwa użyt: bigzzgib nazwa hosta: ftp.bigzzgib.fc.pl hasło xxx Wprowadzam te dane do Total Commandera zresztą innego klienta ftp też próbowałem i wyskakuje mi "NIE ZNALEZIONO HOSTA" bez nawet próby łączenia z netem O co tu chodzi? Próbowałem nazwe hosta: ftp.fc.pl i już próbuje się łączyć ale wyskakuje że hasło złe, to może dlatego że aktywacja trwa 24h. Ale poco mi dają takie dane które nie umożliwiają prawidłowej konfiguracji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 jaką masz sieć, zkąd internet? jakis firewall?!??! wróżkami nie jestesmy!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 niektore konta ftp wymagaja trybu pasywnego transferu wiec zaznacz ta opcje ta opcje.... i sprawdz czy zgadzaja sie wszystkie dane oraz czy to napewno te :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Szpakos napisał(a): niektore konta ftp wymagaja trybu pasywnego transferu wiec zaznacz ta opcje ta opcje.... i sprawdz czy zgadzaja sie wszystkie dane oraz czy to napewno te :) 1235545[/snapback] Już wiem o co chodzi: Nazwa hosta ma mieć postać ftp.fc.pl a nie jak mi przysłali w mailu ftp.nazwaużytkownika.fc.pl, niewiem dlaczego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...