Beyblade Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 chcę sobie wrzucić do nowego kompa ten ram, bo jest tani i jest go dużo :D tylko nie wiem czy nie ma w tym jakiegoś haka, bo to że jest produkowany w polsce to może być hak :P oto ten ram:link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a nie lepiej 2x 512 po 248zł? LINK lub 1gb za 560zł LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) link nie dziala - komputronim ma "przerwe techniczna" , ale jak sie domyslam chodzi pewnie o "Good Ram" :) Jak nie masz zamiaru zbytnio kręcić to ujdzie , ale ja i tak jestem zwolennikiem bardziej markowych kości ... ps. nie wiem czy moja intuicja mi dobrze podpowiedziala, jak link zacznie dzialac to sie okaze ^_^ EDIT : strzal w 10 :) , nie kupuj czasem tego , szczegoilnie za ta kase :) Polecam to lub to Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Trovao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beyblade Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 link nie dziala - komputronim ma "przerwe techniczna" , ale jak sie domyslam chodzi pewnie o "Good Ram" :) Jak nie masz zamiaru zbytnio kręcić to ujdzie , ale ja i tak jestem zwolennikiem bardziej markowych kości ... ps. nie wiem czy moja intuicja mi dobrze podpowiedziala, jak link zacznie dzialac to sie okaze ^_^ EDIT : strzal w 10 :) , nie kupuj czasem tego , szczegoilnie za ta kase :) Polecam 1233254[/snapback] dzięki wszystkim za informacje i pomoc w podjęciu decyzji :D Wiedziałem że co polskie to suxx :lol: PROSZĘ ZAMKNĄĆ TEMAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...