ma3ek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 jak cudownie jest mieszkać w tym pięknym mieście :D Oficjalna strona: Wrocławskie Targi Tuningu Komputerów ciekawe jakie będą końkursy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 jak cudownie jest mieszkać w tym pięknym mieście :D Oficjalna strona: 1233212[/snapback] może będe, nie mam daleko z wałbrzycha :D Tak poza tym... całkiem fajnie sie zapowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Może też się tam pojawię :wink: Ale cena za stoisko w porównaniu do warunków (stołówka polibudy) to lekka paranoja :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 tez pewnie wbije - zapowiada sie niezle :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szary28 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 I tak wolę zjazdy w gdańsku.Przynajmniej są pokazy przerobionych bud Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) I tak wolę zjazdy w gdańsku.Przynajmniej są pokazy przerobionych bud 1233516[/snapback] :lol: Spokojnie tu tez beda, sam Thorn zapowiedzial (99%) obecnosc swojej budy :blink: :lol: Edytowane 24 Stycznia 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jest ! Nareszcie coś sie dzieje w moim kochanym mieście :D Będę na 100% Niezła okazja, by kupić coś ciekawego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 :lol: Spokojnie tu tez beda, sam Thorn zapowiedzial (99%) obecnosc swojej 1233526[/snapback]Jak sam Thorn ze swoją buda, to ruszam już teraz, z pielgrzymką na klęczka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 :lol: Spokojnie tu tez beda, sam Thorn zapowiedzial (99%) obecnosc swojej 1233526[/snapback] O Jezusie :? jakie to paskudne :blink: ... BTW fajne ma komentarze do tej budy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 jak Thorn ma przyjechać tak jak robi swoje mody to ja na niego nie licze, może wpadne żeby coś taniej zakupić.... ten jego mod troche objechany (temat HL2) jakieś 2-3 miechy temu to było coś ale teraz to lipa.... i widze tu wpływ większości wcześniejszych modów z HL2..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 klikajac na link budy Thorna liczylem na cos piknego.....a jak zobaczylem "to cos" to niedosc ze osmarkalem monitor to prawie z krzesla spadlem :]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) klikajac na link budy Thorna liczylem na cos piknego.....a jak zobaczylem "to cos" to niedosc ze osmarkalem monitor to prawie z krzesla spadlem :]]]]] 1233693[/snapback] Ty osmarkałeś monitor a jemu ktos bude osrał :wink: A widze ze na forum bit-tech.net nawet im sie podobalo(albo tak tylko pisali) Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Abram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 ja specjalnie sie zarejestrowałem na tym forum aby napisać co o tym modzie sądzę, według mnie: 1. Malowane plakatówką 2. Wykończone plasteliną 3. Kilka znaczków zrobionych śrubokrętem przez 3 latka 4. I ogólnie obsrane (zgadzam sie z Abramem) i troche za późno ale jedno trzeba mu przyznać - JEDEN MOD KTÓRY UKOŃCZYŁ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ale ten mod wygląda na najmniej pracochłonny. Inne miały więcej polotu. Ale racja pierwszy ukończony co trzeba docenić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 O Jezusie :? jakie to paskudne :blink: ... BTW fajne ma komentarze do tej budy :) 1233665[/snapback] O MÓJ BOŻE :mur: :lol: :lol: :lol: :unsure: :blink: :mur: :mur: :lol: :lol: :huh: :-| :blink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Buda tego Thorna wygląda jakby ja ktoś zostawił na rynku w Krakowie i i obrzucił jakimś ziarnem . Wygląda jakby kilkadziesiąt gołębi obsrało ja i I z tych gów.... utworzył się znaczek Half Life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Aż musiałem sobie jeszcze raz obejrzeć projekt Black Mesa bo nomalnie zmieniło mi się pojęcie moddingu....ja wam mówie kilka ruchów plakatówką, troche plasteliny i kilka ruchów śrubokrętem i mod gotowy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Aż musiałem sobie jeszcze raz obejrzeć projekt Black Mesa bo nomalnie zmieniło mi się pojęcie moddingu....ja wam mówie kilka ruchów plakatówką, troche plasteliny i kilka ruchów śrubokrętem i mod gotowy... 1234035[/snapback] to prosze bardzo madralo, wez plakatowki, plasteline, srobokret i zrob efekt zaciekow, rdzy i zwazenia sie farby, zobaczycie ja w realu to inaczej pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Ta obudowa może i jest ładna w rzeczywistości, i pewnie jest, ale fotki tego nie oddają, a każdy ocenia to co widzi, a nie to co może gdybać. Drugie fotki czasem oddają wygląd tej obudowy (przynajmniej wewnątrz, na zewnątrz jakby obsrana była)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Do tej pory forum bit-tech'u kojarzyło mi się z fachowcami - ale teraz odwrotnie - mam wrażenie, że to jakieś buraki :D Mod mi się nie podoba. Nie podoba mi się dobór kolorystyczny. Nie podoba mi się ten idiotyczny pojemnik z przodu, który jest ni w pi..ę ni w oko, nie podoba mi się cała reszta. A już zdjęcia z nałożonym w programie graf. znaczkiem na niektóre elementy, którego na następnych zdjęciach nie ma to już przegięcie. Jakiś burak do kwardatu "pomyślał" (w jego przypadku to chyba oznacza, że nastąpiło zwarcie w jedynych dwóch neuronach mózgu), że to klon Black Mesy. Ręce opadają. A na forum PCcom jedynymi osobami broniącymi ten mod jest sam niezrażony autor i jego kumple z redakcji. To już poprzedni projekt Thorna "In A Dream" zapowiadał się całkiem całkiem ale oczywiście jak to z jego projektami bywa wątek został zamknięty a obudowa pewno sprzedana. Koniec komentarza..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Do tej pory forum bit-tech'u kojarzyło mi się z fachowcami - ale teraz odwrotnie - mam wrażenie, że to jakieś buraki :D Mod mi się nie podoba. Nie podoba mi się dobór kolorystyczny. Nie podoba mi się ten idiotyczny pojemnik z przodu, który jest ni w pi..ę ni w oko, nie podoba mi się cała reszta. A już zdjęcia z nałożonym w programie graf. znaczkiem na niektóre elementy, którego na następnych zdjęciach nie ma to już przegięcie. Jakiś burak do kwardatu "pomyślał" (w jego przypadku to chyba oznacza, że nastąpiło zwarcie w jedynych dwóch neuronach mózgu), że to klon Black Mesy. Ręce opadają. A na forum PCcom jedynymi osobami broniącymi ten mod jest sam niezrażony autor i jego kumple z redakcji. To już poprzedni projekt Thorna "In A Dream" zapowiadał się całkiem całkiem ale oczywiście jak to z jego projektami bywa wątek został zamknięty a obudowa pewno sprzedana. Koniec komentarza..... 1234165[/snapback] kolory sa dobrane tak, aby wszystko bylo uv active, takie bylo zalozenie i zostalo spelnione, tego efektu zdjecia nie oddaja i nie sa zamieszczane. pozatym nie jestem w redakcji u thorna i nie bronie jego tylko jego dziala Edytowane 24 Stycznia 2005 przez ..::ryba::.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Może koniec tego OT? co Chłopaki? Ja pewnie się zjawię we Wrocławiu, i więcej - może wezmę swoją budę - trzeba ją tylko skończyć :blink: :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ja mam tylko takie spostrzeżenie co do programu impry a właściwie daty Dzień Pierwszy (sobota, 05.03.2004) :blink: :lol: ktoś jeszczce z wałbrzycha ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 walbrzych nie, ale Tychy tak :) ciekawie sie zapowiada, doszly mnie sluchy ze ma byc rejestracja chetnych no i noclegi jakies,Ma ktos jakies lepsze info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 tłok.. widze tłok... ta sala ledwie nieraz miesci normalną giełde komputerową cotygodniową... a oni chcą tam huczną impreze przygotowac... :].. ale "lepszy UZI w reku niz MINIGUN na dachu" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 ja tez sie pewnie zjawie :-) moze jakies male spotkanie chlopakof z tweak'a ? browarek or smth :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr22 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Ja bede na pewno. Jade z Krakowa. Jedzie ktos jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 :lol: Spokojnie tu tez beda, sam Thorn zapowiedzial (99%) obecnosc swojej 1233526[/snapback] Aaaaaa..... O Matko Przenajświętsza 8O 8O Taki piękny Antec był....:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nawet nie będe mówił "A nie mówiłem", bo smutno mi się zrobiło :? Co do zjazdu, to postaram się przyjechać, thx za info ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 o buhehehe powalil mnie tym na ziemie:) plakatowki rzadza;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 o buhehehe powalil mnie tym na ziemie:) plakatowki rzadza;) 1249380[/snapback] jak cos to nie plakatówki tylko spraye uv oraz Instant Rust set :P ale to tak na marginesie może jednak to was zaciekawi :D http://forum.pccom.pl/viewtopic.php?p=2867 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...