Skocz do zawartości
ma3ek

Targi Tuningu Komputerów

Rekomendowane odpowiedzi

jak Thorn ma przyjechać tak jak robi swoje mody to ja na niego nie licze, może wpadne żeby coś taniej zakupić....

ten jego mod troche objechany (temat HL2) jakieś 2-3 miechy temu to było coś ale teraz to lipa.... i widze tu wpływ większości wcześniejszych modów z HL2.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klikajac na link budy Thorna liczylem na cos piknego.....a jak zobaczylem "to cos" to niedosc ze osmarkalem monitor to prawie z krzesla spadlem :]]]]]

1233693[/snapback]

Ty osmarkałeś monitor a jemu ktos bude osrał :wink:

A widze ze na forum bit-tech.net nawet im sie podobalo(albo tak tylko pisali)

Edytowane przez Abram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja specjalnie sie zarejestrowałem na tym forum aby napisać co o tym modzie sądzę, według mnie:

1. Malowane plakatówką

2. Wykończone plasteliną

3. Kilka znaczków zrobionych śrubokrętem przez 3 latka

4. I ogólnie obsrane (zgadzam sie z Abramem) i troche za późno

ale jedno trzeba mu przyznać - JEDEN MOD KTÓRY UKOŃCZYŁ!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż musiałem sobie jeszcze raz obejrzeć projekt Black Mesa bo nomalnie zmieniło mi się pojęcie moddingu....ja wam mówie kilka ruchów plakatówką, troche plasteliny i kilka ruchów śrubokrętem i mod gotowy...

1234035[/snapback]

to prosze bardzo madralo, wez plakatowki, plasteline, srobokret i zrob efekt zaciekow, rdzy i zwazenia sie farby, zobaczycie ja w realu to inaczej pogadamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta obudowa może i jest ładna w rzeczywistości, i pewnie jest, ale fotki tego nie oddają, a każdy ocenia to co widzi, a nie to co może gdybać.

Drugie fotki czasem oddają wygląd tej obudowy (przynajmniej wewnątrz, na zewnątrz jakby obsrana była)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory forum bit-tech'u kojarzyło mi się z fachowcami - ale teraz odwrotnie - mam wrażenie, że to jakieś buraki :D

Mod mi się nie podoba. Nie podoba mi się dobór kolorystyczny. Nie podoba mi się ten idiotyczny pojemnik z przodu, który jest ni w pi..ę ni w oko, nie podoba mi się cała reszta. A już zdjęcia z nałożonym w programie graf. znaczkiem na niektóre elementy, którego na następnych zdjęciach nie ma to już przegięcie.

Jakiś burak do kwardatu "pomyślał" (w jego przypadku to chyba oznacza, że nastąpiło zwarcie w jedynych dwóch neuronach mózgu), że to klon Black Mesy.

Ręce opadają. A na forum PCcom jedynymi osobami broniącymi ten mod jest sam niezrażony autor i jego kumple z redakcji.

To już poprzedni projekt Thorna "In A Dream" zapowiadał się całkiem całkiem ale oczywiście jak to z jego projektami bywa wątek został zamknięty a obudowa pewno sprzedana.

Koniec komentarza.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej pory forum bit-tech'u kojarzyło mi się z fachowcami - ale teraz odwrotnie - mam wrażenie, że to jakieś buraki :D

Mod mi się nie podoba. Nie podoba mi się dobór kolorystyczny. Nie podoba mi się ten idiotyczny pojemnik z przodu, który jest ni w pi..ę ni w oko, nie podoba mi się cała reszta. A już zdjęcia z nałożonym w programie graf. znaczkiem na niektóre elementy, którego na następnych zdjęciach nie ma to już przegięcie.

Jakiś burak do kwardatu "pomyślał" (w jego przypadku to chyba oznacza, że nastąpiło zwarcie w jedynych dwóch neuronach mózgu), że to klon Black Mesy.

Ręce opadają. A na forum PCcom jedynymi osobami broniącymi ten mod jest sam niezrażony autor i jego kumple z redakcji.

To już poprzedni projekt Thorna "In A Dream" zapowiadał się całkiem całkiem ale oczywiście jak to z jego projektami bywa wątek został zamknięty a obudowa pewno sprzedana.

Koniec komentarza.....

1234165[/snapback]

kolory sa dobrane tak, aby wszystko bylo uv active, takie bylo zalozenie i zostalo spelnione, tego efektu zdjecia nie oddaja i nie sa zamieszczane.

pozatym nie jestem w redakcji u thorna i nie bronie jego tylko jego dziala

Edytowane przez ..::ryba::..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:  Spokojnie tu tez beda, sam Thorn zapowiedzial (99%) obecnosc swojej 1233526[/snapback]

Aaaaaa..... O Matko Przenajświętsza 8O 8O

Taki piękny Antec był....:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nawet nie będe mówił "A nie mówiłem", bo smutno mi się zrobiło :?

Co do zjazdu, to postaram się przyjechać, thx za info ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o buhehehe powalil mnie tym na ziemie:) plakatowki rzadza;)

1249380[/snapback]

jak cos to nie plakatówki tylko spraye uv oraz Instant Rust set :P ale to tak na marginesie

może jednak to was zaciekawi :D

http://forum.pccom.pl/viewtopic.php?p=2867

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi