und3r Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Teraz masz wieksze szanse, bo ta buda bez modowania jest brzydka;] Antec był ładny i skończył jak skończył :lol: Powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dawno nie pisalem nic ale ten topic poruszyl mnie doglebnie powiem tylko Thorn takiej kichy sie po tobie nie spodziewalem :sad: co do tematu to tez postaram sie pojawic na targach (jak sie uda) a co do drugiej budy pt. Area 51 to troche odpustowy wzor ma ta buda niby to taki low-endowy alienware ale...... PS: jezeli zrobil bys SilverStone Temjin Serie TJ-03 Silver ala HL2 to nalezal by sie publiczny lincz :D Antka jeszcze mozna przezyc. PS2: NIe milo mi sie to pisalo ale przynajmniej szczrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 oOo, bedzie tam moja kaskada ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 ta berkut i pewnie znowu twojej zabawki nie odpala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 teraz prawie napewno bede pilnowac moich zabawek osobiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 bero wpadaj na targi to na jakis melanz wkoncu wyskoczymy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 klikajac na link budy Thorna liczylem na cos piknego.....a jak zobaczylem "to cos" to niedosc ze osmarkalem monitor to prawie z krzesla spadlem :]]]]] 1233693[/snapback] Me too, me 2 :D :lol: Nasz kochany ciern pokazal w koncu co to znaczy byc czolowym polskim modderem :mur: :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 :lol: Spokojnie tu tez beda, sam Thorn zapowiedzial (99%) obecnosc swojej 1233526[/snapback] płakałem po tym zdaniu ;] a tak serio to planuje tam byc ;] jak dojade ;] .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 płakałem po tym zdaniu ;]Staralem sie :mrgreen: Niestety ja sie na targach nie pojawie, a szkoda bo chcialbym moc dzielo samemu oblookac ;] Pozostaje ino czekac na relacje innych :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 A ja słyszałem że zbiera się ekipa co ma Thornowi pomóc umyć tego Anteca :] Całkiem niezły pomysł na moda. Mod pod tytułem: Clean Up the .... City 17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Kurde z checia przetestowal bym swojego sprzeta na Twojej kaskadzie. Szkoda tylko ze niestety do wrocka jakos za daleko i czasu jakos brak. Ostatnio zmodowalem troszke :wink: swoja dfi i mysle ze dalo by sie te 3ghz tez zrobic na mym AXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 WoW na 100% sie pojawie ;) wreszcie jakaś porządna impreza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Przepraszam ale ja z HL2 nie bede tylko kto inny ja na Targach będę miał swóją nową własnie modowaną bude wiec przykro mi stwierdzić to ale HL2 nie należy do mnie już od bardzo dawna ! Ale jak zauważyłem to tylko Polakom się on nie podoba no cóż my mamy inny gust Okienko + katodka :D A na targach ocenicie mój nowy mod Area 51 który robię i zaczyna to nabierać ładnych kolorów ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Poprzyj to jakimiś zdjęciami jeśli możesz. Tymi których jeszcze nie widzieliśmy oczywiście. Edytowane 12 Lutego 2005 przez Guciosław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Poprzyj to jakimiś zdjęciami jeśli możesz. Tymi których jeszcze nie widzieliśmy oczywiście. 1273045[/snapback] a czego zdjęcia ? której budy / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ale jak zauważyłem to tylko Polakom się on nie podoba no cóż my mamy inny gust Okienko + katodka :D 1273012[/snapback] Thorn - nie wszyscy, nie wszyscy. BTW póki co dobrze Ci idzie z Area 51 :) Koniec OT Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Thorn - nie wszyscy, nie wszyscy. BTW póki co dobrze Ci idzie z Area 51 :) Koniec OT Pozdrawiam. 1273122[/snapback] no Grzechu nie wszyscy a z modem prawie dobrze tylko dzisiaj pasowałem Plexi na szybę i kupa musze ciąć jeszcze raz plexi :mur: bo wadzi i nie mozna zamknąć boku ale na targi się wyrobie z modem :D to chyba najszybszy mod w moim życiu ale codziennie po kilkanaście godzinek work :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veven Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Nie no takiej imprezy nie można opuścić!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byjek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 No ja również się pojawię :-P Co do moda Thorna nie chcąc być złośliwy a szczery HL2 ne jest najgorsza ma poprostu zle dobrane kolory i tyle ... a nowy modzik szczerzepowiedziawszy mi sie nie podoba , ta buda jest taka sobie no chyba ze ja ładnier przerobić. Idę dalej ciąć swoją LIan Li , do zobaczenia na Targach :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 jakbym miał taką obudowę to bym ją wielbił (nieprzerobioną) a nie malował "plakatówkami" \ a tak na serio: to kto ze Szczecina jedzie? bo ja byłbym chętny tylko nie wiem jak z transportem (samemu nie zabardzo chce mi się jechać taki kawał drogi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) nom ja tez bede i na 99% zabieram swojego midi towerka a w nim zabujcze 3 chłodnice :) tylko mam 740km i nie bardzo mi sie usmiecha targac ja tam tyle zeby se ja wystawic na 2h a z tego co rozmawiałem z wronkiem to tam zadnych rewelacji nie ma drobne upominki to hcyba podkładki pod mysz a cała impreza to chyba jedna wielka wystawka dla sklepów które sie beda wystawiac niemniej samo spotkanie bedize bardzo wazne , równie wazne co wieczorna integracja :P Edytowane 14 Lutego 2005 przez POWER BY AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 chyba raczej może wpadne :):). jako jeszcze nie do konca pełnoletni musze pogadac z ojcem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ja juz jestem zarejstrowany, koszulka Tweak.pl obowiazkowo, trzeba potem sie zintegrowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misobol Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Ja tez sie zbieram , mam tylko 70 km. Zastanawiam sie jedynieczy brac swoją bude, chetnie bym pokazał max oc przy najmniejszej głośności - w wersji air. Ale boje ze zamiast lazic po stoiskach,gadac z ludzmi to bede musial jej pilnowac na wystawce. I co myslicie o tym noclegu ? ktos bedzie z niego korzystal ? Ja moge zostac tylko po to zeby sobie pogadac. Edytowane 23 Lutego 2005 przez misobol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Cy ktoś może podać konkretny adres? Bo niekoniecznie wszyscy muszą przybyć pociągiem i poruszać się komunikacją miejską, a jadąc samochodem rozglądać się po przystankach to trochę mało komfortowe rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Właśnie! Potrzebny dokładny adres, albo jakaś mapka z zaznaczeniem gdzie to jest. Ja jade z Łodzi autem i nigdy nie byłem we Wrocławiu więc bez adresu za ch... nie znajde tej stołófki :-| <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Właśnie! Potrzebny dokładny adres, albo jakaś mapka z zaznaczeniem gdzie to jest. Ja jade z Łodzi autem i nigdy nie byłem we Wrocławiu więc bez adresu za ch... nie znajde tej stołófki :-| <_< 1293260[/snapback] ehhh od czego wy macie komputery i net :D http://www.wroclaw.pl/m3291 ----> MAPA w mapie wpiszcie MOST GRUNWALDZKI zmniejszcie mape o dwa obszary i z prawej strony macie ulicę Stanisława Wyspiańskiego Stołówka Politechniki Wrocławskiej to jest NUMER 29 http://gisserver.um.wroc.pl/mapa/startup.aspx?zid=18486 wycinek mapy Edytowane 23 Lutego 2005 przez Thorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) ehhh od czego wy macie komputery i net :D 1293310[/snapback] Już se znalazłem tylko inaczej :-P http://www.pwr.wroc.pl/uczelnia/mapa.php Ale dzięki za pomoc! Edytowane 23 Lutego 2005 przez OBcY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Hehe Widzieliście to? Projekt NOS. :) http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=70193 http://www.dzikie.net/index.php?mode=1&cel=projekt_nos Bardzo funkcjonalny mod. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Hehe Widzieliście to? Projekt NOS. :) 1293546[/snapback] uuu trche w tył jestes to bardzo stary już mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...