Chaos Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 ;] widzena topie strony ze MAK zdublowal topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coal_chember Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Super ja jade, tylko że mam kawał drogi bo z Gorzowa Wlkp., czy wi ktoś coś o noclegach co i jak tam ile kosztuje gdzie tanio załatwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 (edytowane) Małe sprostowanie: na oficjalnej stronie targów, na mapie dojazdu, jest błąd: tramwajem linii numer 2 nie dojedziecie do przystanku "most Grunwaldzki" tylko do przystanku "Kliniki" (niebieska linia na mapie). Dlatego dla tych, którzy będą jechali od dworca PKP polecam tramwajkę nr16 (w stronę placu Grunwaldzkiego - czyli w prawo jak wyjdziecie z dworca, przystanek T zaraz na przeciw głównego wyjścia). Najlepiej wysiąść na przystanku "most Grunwaldzki" (jak trafi wam się nowy skład wagonów to powie wam o tym śliczny głos nieznanej urody pani, a nie tak jak w wawie: Lucek Szołajski) i kierować się wzdłuż Odry ulicą "Wybrzeże Wyspiańskiego" (jedyna ulica wzdłuż rzeki). Traska bardziej urokliwa w widoki no a poza tym kto by chciał wysiadać na "Klinikach" :P hiehie ewentualnie kliniki przydadzą się w niedziele rano po upojnej alkoholowo nocy :P (dozwolone od lat 18tu) :D mapka od przystanku "most Grunwaldzki" do samej stołówki :) Edytowane 2 Marca 2005 przez ma3ek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 ma3ek, masz na nabrzeżu budkę z hot-dogami i gorącą herbatą, że tak reklamujesz piesze wycieczki? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Z klinik jest o wiele blizej:) obok B5 i za B4 skrecamy w lewo i juz jest stolowka:) Tylko ze dla osob nie zorientowanych w miescie moze byc problemem rozpoznanie przystanku kliniki, chyba ze sie popytaja (we wrocku nie mozna za to dostac:) A most grunwaldzki to chyba nie sposob przeoczyc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Czy jedzie ktos z Wawy / okolic, samochodem i ewentualnie mozna sie dolaczyc :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 ma3ek, masz na nabrzeżu budkę z hot-dogami i gorącą herbatą, że tak reklamujesz piesze wycieczki? :wink: 1306243[/snapback] Ty patrz, że na to nie wpadłem :D Wybrałem drogę najłatwiejszą do odnalezienia, Odry i mostu Grunwaldzkiego trudno nie zauważyć. Poza tym moja droga prowadzi koło Tawerny, gdzie można napić się piwka a i na ząb coś się znajdzie. Tak więc przyjemne z pożytecznym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLiK Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Wreszcie się cos dzieje we Wrocławiu :] mam nadzieję ze będzie was jak najwięcej i będę mógł trochę podpatrzeć weteranów :D Spod klinik traficie równie łatwo jak z mostu Grunwaldzkiego i jest znacznie bliżej :) NAZIR a żebyś wiedział ze są tam budki z papu pod giełda koło wybrzeża :wink: Pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
71DeX Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 A może wszyscy z Forum zrobili by sobie jakieś plakietki zeby można było się rozpoznać?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 wałbrzych Wałbrzych kto z wałbrzycha ?????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 mie łatwo rozpoznac.. jestem cały czarny :D.. ino skure mam białą X] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ale było super, dawac foty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Nom :) I rozdawali grille sunbeama & smycze :P szkoda, ze nie bylo niebieskich :) Ale i tak nie zaluje ! jutro mysle ze bede znow. P.S. - Ciekawe czemu Thorn nie wystawil HL-2 LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) no ja ma smycze, grila nie dostałem bo jak sie wszycsy rzucili to nie zdazyłem :) fajne było stoisko X4PRO.PL i kaskada berkuta nom nie było HL2 ale jak kazdy podchodził to tej zielonej puszki to gadał tylko o Hl2 i sie śmiał, fajnie to wygladało ;) Edytowane 5 Marca 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 qrd że ja niebyłem :mur: za rok już postaram się jechać jak będzie blisko :) By mógł ktoś dać foty?? i zdać relacje Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marsjaninm Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ja byłem. troche mało modów, ale jak napierwsze targi to spoko. Niestety usialem juz wrócić do domu i nie załapałem sie na impreze integracyjną :( Aha, niezłe było przemównie Thorna :) Ale przynajmniej kilku ludzi uświadomil w dziedzinie modyfikacji :) podobno targi mają bys kilka razy w roku. ktoś coś o tym wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 też coś takiego słyszałem... a kiedy dokładnie jest zlot w Gdańsku?? można jakieś dokładne info?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 tia całkiem "[...] no wiecie państwo, jak mam dobre pamięci to możeby sobie dac wieksze fsb..." serio ? nie wiedziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma3ek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 cholera.. a ja dopiero w domu :( na nieszczęście w czwartek zmarło się mojemu stryjkowi (Panie, świeć nad jego duszą) i musiałem opuścić pierwszy dzień targów :cry: kto idzie jutro? szukam chętnych na browarka w tawernie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 megamuciek kto tak mówił?? ma ktoś foty bo juz doczekać się niemoge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 no ja tez czekam na foty :) wprawdzie bylem na targach, ale sprzet jakim robilem foty trzyma sie tylko sila woli wiec fot nie wrzuce :lol: wybiera sie ktos jutro ? ja moze tez jutro wpadne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 P.S. - Ciekawe czemu Thorn nie wystawil HL-2 LOL 1311811[/snapback] Poniewaz thorn juz dawno tej budy nie ma, jest u mnie, i to JA jej nie zabralem ze soba, bo to ja nie pojecham na targi. Nie bylo mnie z 2 powodow, kasa i nie chcialo mi sie jechac pokazac budy pajaca, prostaka i imbecyla co sobie nie dadza nic przetlumaczyc, ale kto by chcial zobaczyc to z checia moge ja pokazywac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 foto relacja z targów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) ...i nie chcialo mi sie jechac pokazac budy pajaca, prostaka i imbecyla co sobie nie dadza nic przetlumaczyc, ale kto by chcial zobaczyc to z checia moge ja pokazywac :] 1312518[/snapback] Hmm, moze nie dales szansy; skoro zeczywiscie na zywo wyglada duzo lepiej, to bardzo zle ze jednak jej nie wystawiles - kazdy komentuje to co widzi, a wiadomo, ze czasem na fotkach wszystko nie wychodzi jak trzeba ;] Co prawda raczej byl bym sceptyczny i cudow sie nie spodziewal, ale jak nie pokazales, to nie dales szansy do zmiany pogladow... (imo) <_< Edytowane 6 Marca 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 tak masz w 100% racje, ale to wszystko dzieki komentarza i mysleniu polskiego narodu na tym forum :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Bo jak cos jest brzydkie to nie wiem jakbys to pokazal brzydkim zostanie... (oczywiscie rzecz gustu) Napewno pokaz na zywo przysporzyl by fanow jaki i anty fanow modu HL-2.... Jedno jest pewne, bylaby to sensacja targow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciosław Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Jak tam po pierwszym dniu targów?? Dacie jakieś foty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Tu masz relacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 nice.. ale jak dla mnie było zdecydowanie za mało prywatnych wystawców... no co nikt się nie chciał pochwalić swoim modem w czasie rzeczywistym? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 nice.. ale jak dla mnie było zdecydowanie za mało prywatnych wystawców... no co nikt się nie chciał pochwalić swoim modem w czasie rzeczywistym? :lol: 1312690[/snapback] i tu masz wilelką rację !!!! Lepiej krytykować inne mody nad którymi ludzie się męczyli wiele godzin niż pokać swoje !!!!! ale i tak co do nie których nie dotarło na czym polega modding w polsce i na świecie widać to po moim projekcie który chyba nie od końca został zrozumiany (chodzi o Area51) bo jeżeli bezgłośny komputer nie robi wrażenia a tyko ludzie patrzą na część wizualną projekty to chyba mija się z celem taka modyfikacja. Po komenatrzach na targach mogę stwierdzić, że w Polska scena moddingowa dla większości to tylko wizualizacja zewnetrzna obudowy i nic więcej, ehh szkoda, że tak wolno u nas się modding rozwija na szeroką skale i ludzie dalej nie kumają co to jest modding i tunning komputerowy Ale ogólnie targii były COOOLLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...