Skocz do zawartości
ma3ek

Targi Tuningu Komputerów

Rekomendowane odpowiedzi

Małe sprostowanie: na oficjalnej stronie targów, na mapie dojazdu, jest błąd: tramwajem linii numer 2 nie dojedziecie do przystanku "most Grunwaldzki" tylko do przystanku "Kliniki" (niebieska linia na mapie). Dlatego dla tych, którzy będą jechali od dworca PKP polecam tramwajkę nr16 (w stronę placu Grunwaldzkiego - czyli w prawo jak wyjdziecie z dworca, przystanek T zaraz na przeciw głównego wyjścia). Najlepiej wysiąść na przystanku "most Grunwaldzki" (jak trafi wam się nowy skład wagonów to powie wam o tym śliczny głos nieznanej urody pani, a nie tak jak w wawie: Lucek Szołajski) i kierować się wzdłuż Odry ulicą "Wybrzeże Wyspiańskiego" (jedyna ulica wzdłuż rzeki). Traska bardziej urokliwa w widoki no a poza tym kto by chciał wysiadać na "Klinikach" :P hiehie ewentualnie kliniki przydadzą się w niedziele rano po upojnej alkoholowo nocy :P (dozwolone od lat 18tu) :D

Dołączona grafika

mapka od przystanku "most Grunwaldzki" do samej stołówki :)

Edytowane przez ma3ek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z klinik jest o wiele blizej:) obok B5 i za B4 skrecamy w lewo i juz jest stolowka:) Tylko ze dla osob nie zorientowanych w miescie moze byc problemem rozpoznanie przystanku kliniki, chyba ze sie popytaja (we wrocku nie mozna za to dostac:) A most grunwaldzki to chyba nie sposob przeoczyc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ma3ek, masz na nabrzeżu budkę z hot-dogami i gorącą herbatą, że tak reklamujesz piesze wycieczki?  :wink:

1306243[/snapback]

Ty patrz, że na to nie wpadłem :D

Wybrałem drogę najłatwiejszą do odnalezienia, Odry i mostu Grunwaldzkiego trudno nie zauważyć. Poza tym moja droga prowadzi koło Tawerny, gdzie można napić się piwka a i na ząb coś się znajdzie. Tak więc przyjemne z pożytecznym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie się cos dzieje we Wrocławiu :] mam nadzieję ze będzie was jak najwięcej i będę mógł trochę podpatrzeć weteranów :D

Spod klinik traficie równie łatwo jak z mostu Grunwaldzkiego i jest znacznie bliżej :)

NAZIR a żebyś wiedział ze są tam budki z papu pod giełda koło wybrzeża :wink:

Pozdro all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja ma smycze, grila nie dostałem bo jak sie wszycsy rzucili to nie zdazyłem :) fajne było stoisko X4PRO.PL i kaskada berkuta

nom nie było HL2 ale jak kazdy podchodził to tej zielonej puszki to gadał tylko o Hl2 i sie śmiał, fajnie to wygladało ;)

Edytowane przez MeGaMuCieK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja byłem. troche mało modów, ale jak napierwsze targi to spoko.

Niestety usialem juz wrócić do domu i nie załapałem sie na impreze integracyjną :(

Aha, niezłe było przemównie Thorna :) Ale przynajmniej kilku ludzi uświadomil w dziedzinie modyfikacji :)

podobno targi mają bys kilka razy w roku. ktoś coś o tym wie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera.. a ja dopiero w domu :( na nieszczęście w czwartek zmarło się mojemu stryjkowi (Panie, świeć nad jego duszą) i musiałem opuścić pierwszy dzień targów :cry:

kto idzie jutro? szukam chętnych na browarka w tawernie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja tez czekam na foty :) wprawdzie bylem na targach, ale sprzet jakim robilem foty trzyma sie tylko sila woli wiec fot nie wrzuce :lol: wybiera sie ktos jutro ? ja moze tez jutro wpadne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. - Ciekawe czemu Thorn nie wystawil HL-2 LOL

1311811[/snapback]

Poniewaz thorn juz dawno tej budy nie ma, jest u mnie, i to JA jej nie zabralem ze soba, bo to ja nie pojecham na targi. Nie bylo mnie z 2 powodow, kasa i nie chcialo mi sie jechac pokazac budy pajaca, prostaka i imbecyla co sobie nie dadza nic przetlumaczyc, ale kto by chcial zobaczyc to z checia moge ja pokazywac :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...i nie chcialo mi sie jechac pokazac budy pajaca, prostaka i imbecyla co sobie nie dadza nic przetlumaczyc, ale kto by chcial zobaczyc to z checia moge ja pokazywac :]

1312518[/snapback]

Hmm, moze nie dales szansy; skoro zeczywiscie na zywo wyglada duzo lepiej, to bardzo zle ze jednak jej nie wystawiles - kazdy komentuje to co widzi, a wiadomo, ze czasem na fotkach wszystko nie wychodzi jak trzeba ;]

Co prawda raczej byl bym sceptyczny i cudow sie nie spodziewal, ale jak nie pokazales, to nie dales szansy do zmiany pogladow... (imo) <_<

Edytowane przez cvir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo jak cos jest brzydkie to nie wiem jakbys to pokazal brzydkim zostanie... (oczywiscie rzecz gustu) Napewno pokaz na zywo przysporzyl by fanow jaki i anty fanow modu HL-2....

Jedno jest pewne, bylaby to sensacja targow ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nice.. ale jak dla mnie było zdecydowanie za mało prywatnych wystawców...  no co nikt się nie chciał pochwalić swoim modem w czasie rzeczywistym? :lol:

1312690[/snapback]

i tu masz wilelką rację !!!! Lepiej krytykować inne mody nad którymi ludzie się męczyli wiele godzin niż pokać swoje !!!!!

ale i tak co do nie których nie dotarło na czym polega modding w polsce i na świecie

widać to po moim projekcie który chyba nie od końca został zrozumiany (chodzi o Area51) bo jeżeli bezgłośny komputer nie robi wrażenia a tyko ludzie patrzą na część wizualną projekty to chyba mija się z celem taka modyfikacja. Po komenatrzach na targach mogę stwierdzić, że w Polska scena moddingowa dla większości to tylko wizualizacja zewnetrzna obudowy i nic więcej, ehh szkoda, że tak wolno u nas się modding rozwija na szeroką skale i ludzie dalej nie kumają co to jest modding i tunning komputerowy

Ale ogólnie targii były COOOLLL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi