mechl!n Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Są już trzy tematy o targach... nie wiedziałem w którym pisać więc piszę w najstarszym. Mnie zaciekawił nowy blok z Realitynet: Macie może jakieś inne jego zdjęcia? Dokładniejsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 panowie, te targi to IMHO klapa totalna ;// bylem z kumplem i po 30 minutach chcialem pryskac stamtad :o kilka ciekawych budek bylo, ale to malutko wszystko. Wystawcy - spoko, tylko nawet nie chcieli nic sprzedawac :D chcialem na wyklad o dzwieku przestrzennym pojsc - odwolali :D Ogolnie to sie posmialem troche z kumplem, zgarnelismy po grillu :P zaloilismy w Q3 i tyle nas bylo... PS Berkut, ta machina by sie zdala do chlodzenia browaru :D respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 hehe.. Thorn Area51 była bezgłosna? Przepraszam nie słyszałem :lol:... jak dla mnie to takie targi mogłyby polegac mniej wiecej na tym.. ze kazdy kto moze (np z tu zgromadzonych tłikersów) przyjezdza ze swoim prawda 'dzieckiem'.. żeby mozna było ocenic i zobaczyć to co sie widzi na codzien na zdjęciach... Bo zapewniam ze na zdjęciach nie widać wszystkiego :).. wtedy nikt by nie narzekał ze nie było nic ciekawego... faktycznie statystyczny pzechodzień mógł obejsc wszystko w 20 minut i isc do domu... Sam bym moze przyjechał ze swoim modem któy wciąz stoi w miejscu .. bo nie mam keidy robić :D.. ino żeby to był taki prawdziwy zlot.. nie 4 czy 6 kompów ale z 30 przykładowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...