Skocz do zawartości
ma3ek

Targi Tuningu Komputerów

Rekomendowane odpowiedzi

panowie, te targi to IMHO klapa totalna ;//

bylem z kumplem i po 30 minutach chcialem pryskac stamtad :o

kilka ciekawych budek bylo, ale to malutko wszystko. Wystawcy - spoko, tylko nawet nie chcieli nic sprzedawac :D

chcialem na wyklad o dzwieku przestrzennym pojsc - odwolali :D

Ogolnie to sie posmialem troche z kumplem, zgarnelismy po grillu :P zaloilismy w Q3 i tyle nas bylo...

PS

Berkut, ta machina by sie zdala do chlodzenia browaru :D respect

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. Thorn Area51 była bezgłosna? Przepraszam nie słyszałem :lol:... jak dla mnie to takie targi mogłyby polegac mniej wiecej na tym.. ze kazdy kto moze (np z tu zgromadzonych tłikersów) przyjezdza ze swoim prawda 'dzieckiem'.. żeby mozna było ocenic i zobaczyć to co sie widzi na codzien na zdjęciach... Bo zapewniam ze na zdjęciach nie widać wszystkiego :).. wtedy nikt by nie narzekał ze nie było nic ciekawego... faktycznie statystyczny pzechodzień mógł obejsc wszystko w 20 minut i isc do domu... Sam bym moze przyjechał ze swoim modem któy wciąz stoi w miejscu .. bo nie mam keidy robić :D.. ino żeby to był taki prawdziwy zlot.. nie 4 czy 6 kompów ale z 30 przykładowo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi