Skocz do zawartości
Junkers

Kolejne Pytanko O Zasilacz :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam zamiar zakupić sobie tą obudwe : Tracer TRO-808 Nagano 350W 2xFAN (czarna), ale nie jestem pewien czy pociągnie mi Bartona 2500+, MSI nForce 2, 640MB. RAM. (3 kostki), 1x HDD i 1x DVD-ROM wraz z Radeonem 9500Pro 128MB.

Obecnie mam starą obudówke z Megashitem 300W. (a w nim stary sprzęt, tzn. Sempron 2200+ i K7S8X z Radkiem jakiego sobie wczoraj zakupiłem), i nie daje rady z moim Radkiem, mimo odłączenia napędu DVD :( Jak gram w jakomś grę, po paru minutach wyłancza mi monitor i zwiecha :/ Czasem są arty na pół ekranu (!) i dopiero jak wyłacze kompa, wyłacze listwe i włącze ją na nowo nie ma artów na pulpicie.

Więc ponawiam pytanie: Czy ten Tracer 350W. poradzi sobie z nowym sprzętem i Radkiem 9500Pro? Nie chciał bym zawodu na pierwszy dzień nowego sprzętu :(

I co to oznacza że zasilacz Tracera 350W. jest : "Standard zasilacza : ATX 2.03" ?

Proszę moderatrów o niekasowanie tego wątku :blink:, z góry dziękuje moderatorom jak i osobom odpisującym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli nie stac cie na pomylki to wg mnie lepiej odrazu zainwestowac w lepszy sprzet :wink:

Ja osobiscie polecil bym ci modecoma gtf 350 bo sam jestem jego posiadaczem i nie moge mu nic zarzucic, no moze oprocz tego ze jest ciut za glosny :unsure:

Na twoim miejscu spytal bym sie sprzedawcy czy nie podmieni ci zasilki z tej budy na tego modecom(tylko nie made by feel) za doplata. Ja za swojego dalem 120 zl :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi