Ashir Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jaki router kupić?? chcę kupić jakiś z modemem od razu, ale jak oglądałęm zdjęcia to żaden nie ma wejścia na linie telefoniczną... i nie mogę się w tym jakoś połapać jak to zrobić... posiadam modem Sagem F@ast 800, proszę o porade Przeszukiwałem forum ale nie mogłem znaleść nic na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jak to nie ma wejścia na linie telefoniczną? Speedtouch 510 ma wejście na linię telefoniczną, ale w podobnej cenie (ok300PLN w Tepsie) można kupić ciekawsze urządzenia poza salonem TPSA. Jest jeszcze wersja blizniacza ale z 4 portowym switchem, niestety 100 droższa. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruzelski_cavok Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Jaki router kupić?? chcę kupić jakiś z modemem od razu, ale jak oglądałęm zdjęcia to żaden nie ma wejścia na linie telefoniczną... i nie mogę się w tym jakoś połapać jak to zrobić... posiadam modem Sagem F@ast 800, proszę o porade Przeszukiwałem forum ale nie mogłem znaleść nic na ten temat 1233272[/snapback] Mam Neo i używm pentagrama Cerberus i wszystko śmiga jak należy. 3 kompy do niego są podłączone i jest grupa robocza. ma 1 USB i 4 X lan RJ-45 wejście na kabel tel. RJ-11. Troche poczytałem w książeczce i działa nawet lepiej niż na standardowym modemie z TPsy. POLECAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashir Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Dzięki kupiłem już Microneta... tylko że jak mam problem z Azureusem :( zresztą jest inny topik na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...