Avandrel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Mam abita kt7, durona 700@800, 256 ram, geforce 2 pro 64mb. Problem polega na tym że co pewien czas komp nie startuje-na karcie graf zapala sie leda error i pcspeaker wydaje taki dziwięk (nie wiem czy dobrze go oddam :) : biiiiiii- bi- bi- bi. Wystarczy wyłączyć kompa i włączyć jeszcze raz i już jest ok. co to może być i jak to naprawić ? Dzięki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 mialem cos podobnego na shuttle ak11 pomogla wymiana mobo , sprawc czy dobrze masz wszadzona grafike do agp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Najlepiej - powujmuj wszystkie karty i powkładaj ponownie, tak samo zrób z pamięcią. Pewnie coś nie ma dobrego styku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 chcialem cos dodac cos nowego ale moi przedmowcy maja absolutna racje poprostu dostaje sie kurz i zasyfia styki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Niestety to nie jest takie proste, wszystko jest czyste i wkładane i wyjmowane dość często :). Sprawdzałem nawet czy coś nie zaśniedziało. To chyba coś w środu portu jest źle. Niedługo robie remont kompa to zobaczymy co z tego wyjdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Miałem coś podobnego tylko, ze komp startował ale ekran czarny. Niraz startował a nieraz nie. Okazało się, ze procek był wadliwy jego wymiana na nowy rozwiązała problem. Może podobnie jest u Ciebie. Sprawdz z inna kartą graficzna np kumpla. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 u mnie komp tez raz startowal a trzy razy nie winna była płyta wiec na nią stawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Mam abita kt7, durona 700@800, 256 ram, geforce 2 pro 64mb. Problem polega na tym że co pewien czas komp nie startuje-na karcie graf zapala sie leda error i pcspeaker wydaje taki dziwięk (nie wiem czy dobrze go oddam :) : biiiiiii- bi- bi- bi. Wystarczy wyłączyć kompa i włączyć jeszcze raz i już jest ok. co to może być i jak to naprawić ? Dzięki za pomoc Splubuj z batelyjka. Moze sie zuzyla ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...