opentany Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witajcie ;) Mam takie pytanko czy mozna zalozyc wibre do tego telefonu :?: czytalem w necie i ludzie pisali ze mozna, ale nie ma napisane jak :blink: i nawet nie wiem czy to prawda. Tak wiec pytam sie was czy mozna, a jak mozna to jak i jaki soft trzeba wgrac :?: PZDR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Witajcie ;) Mam takie pytanko czy mozna zalozyc wibre do tego telefonu :?: czytalem w necie i ludzie pisali ze mozna, ale nie ma napisane jak :blink: i nawet nie wiem czy to prawda. Tak wiec pytam sie was czy mozna, a jak mozna to jak i jaki soft trzeba wgrac :?: PZDR ;) 1233605[/snapback] Można Np. do Nokii 3210 wystarczy wgrac soft i podłączyc silniczek. Natomiast do 5110/5130/6110 można dokupic baterię z vibrą - nie trzeba zmieniac softu. Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 no to to wiem dla tych nokii ale mi tak trzeba do sagem-a, a nic sie takiego nie stanie jak to zrobie :?: i gdzie mam ten silniczek podpiac i czy tez z nokii, nie moze byc z siemensa (bo akutak mam :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 a jak byscie mi mogli napisac gdzie moge szukac najlepszego softu do tej nokii :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...