typo666 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Pytanie jest jedno : kupić ten telefon ?? stosunkowo niedrogi robi dosyć fajne filmiki zdjęcia i ma mp3 i jave , mam teraz m55 i zastanawiam się czy opłaca sie dopłacić 100 i mieć nowy fonik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 jak bedzie chodzil tam gdzie Ty mieszkasz to pewnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 no raczej będzie bez simlocka jest a pisze że telefon działa we wszystkich sieciach gsm i umts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 mialem do czynienia z tym telefonem i tak naprawde jest to nec e313 w innej skorupie ;) jest wyraznie mniejszy przez co wygodniejszy, swietnie sluzy jako przenosna dyskoteka :D, zdjecia robi na przyzwotym poziomie jak na te klase tel., super ekran, dosc duzo pamieci 19 MB (nie do mp3) szkoda ze filimki moga miec tylko 23 sekundy ale za to sa z dzwiekiem ;) swietne gry dostepne na ten telefon, minus mozna je pobrac tylko z WAP :(, swietna przegladarka www, brak przekladarki WAP(mozna ja jednak sciagnac) troche bezsensowne ograniczenie na aplikacje java moze ich byc chyba tylko 10 co jeszcze, bateria przy dosc intesywnym uzytkowaniu trzyma 2 dni, telefon dosc lekki :) jak za te pieniadze POLECAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a nie da sie dłuższych filmików po włożeniu karty no 128mb ?? na tej karcie chyba wkładasz to chcesz i ile chesz ale ja wlasnie chciałem nagrywać nm jakies filmiki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 a nie da sie dłuższych filmików po włożeniu karty no 128mb ?? na tej karcie chyba wkładasz to chcesz i ile chesz ale ja wlasnie chciałem nagrywać nm jakies filmiki :D 1236569[/snapback] tego nie wiem bo nigdy nie mialem do niego karty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...