ivan06 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam , mam problem z kompem , a mianowiecie chodzi o to , że po podłaczeniu zasilacza do plyty głownej komp sie nie włacza! a konkretnie to po nacisnieciu POWER-a komp nie rusza , ale gdy docisne na sile przewod zasilajacy do plyty ( dociskalem silno kilka razy ) to sie włacza i chodzi bez problemow nawet podczas długiego okresu grania, ale juz po zamknieciu systemu , gdy ponownie chce go uruchomic to znowu to samo i musze jeszcze raz dociskac przewod do plyty i za ktoryms razem ruszy. Juz nie mam sily , czy jest na to jakis sposob??? prosze o pomoc Mój zestaw: -6800GT -ASUS A8V DELUX -1024 RAM -2x Nagrywarki -SAMSUNG 160GB -ZASILACZ ModeCom 350W -AMD 64 3200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Rzeczywiście dziwny problem. Wygląda na jakieś uszkodzenie gniazda zasilania, obejrzyj dokładnie czy czegoś nie widać. Jeśli jest gwara to niech serwis się martwi. Pozdrawiam! Edytowane 24 Stycznia 2005 przez ajsi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Calkiem mozliwe ze wtyczka od zasilacza albo od mobo jest jakos zle dopasowana fabrycznie. Wystarczy ze bedzie troszke krzywa i juz napiecie nie bedzie dochodzilo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 a moze kupic jakas przejsciówke i podpiac kabel od zasilacza do niej a pozniej dopiero do plyty??? jest wogole cos takiego dostepne na rynku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Przejściówki są ale tylko z 24pin => 20pin ATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlaY Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Może porzycz od kogoś zasilacz to odrazu wyeliminujesz wtyczke w zasilaczu i zostanie ci tylko wtyczka w mobo P.S ja bym sie bał podłączać kompa do zasiłki 350 W nawet jeśli jest to Modecom chyba że nie masz zamiaru kręcić tego sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...