House Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Jeśli chodzi o zestaw na Athlonie 64BIT, jak wspominałem idealnym rozwiązaniem i myślę, że najtańszym byłby zakup bundla tj. Płyta Gigabyte KN8XP-SLI (chipset Nforce 4) i do tego dwie karty PCI EXPRES Geforce 6600GT. Ten komplet 480 USD+VAT. powiedzcie co o tym myslicie ???? :mur: :mur: :mur: Powiedzcie czy to jest warte czy zostajemy przy starym AGP??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 na dzień dzisiejeszy nie opłaca sie według mnie ładować w 2x6600GT, gdyż ich wydajność nie jest aż tak duża, podobno jest na poziomie 6800 lub 6800GT bodjrze, ja bym poczekał i nie ładował sie narazie w PCI-E... a SLI (bo tak sie to nazywa) to bardzo dobre rozwiązanie lecz narazie troche za drogie jak na kieszeń przeciętnego polaka.....poczekamy, zobaczymy.... a wogóle to poszukał byś troche www.google.pl i temat o DFI s939 tam jest toczona dyskusja o SLI i wymaganiach Do tego zestawu dolicz zasilacz który ci pociągnie 2 karty, A64 i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 a wg mnie jak masz kase to wciągaj :D będzie miodzio sprzęcik tylko tak jak mówi @DoctorPulse potrzebna ci będzie fajna zasiłka (Chieftec ENH-0746GB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 zwroc uwage na promocje MSI.... druga karta za 30$.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...