Skocz do zawartości
ok2004

Moto Racer 1 Z 1997

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanko dotyczące tej zajefajnej gierki. Jak ją odpalić, bo po jej włączeniu wywala mi jakieś kolorowe prostokąty, a w tle normalnie słychychać odgłosy z gierki (zaznaczam że przełanczam na 16 bit) , spotkał się ktoś z czyś takim ?? (jeśli ktoś wogóle jeszcze gra w tą gierke ;). Pamiętam jak na moim pierwszym kompie śmigała bez problemu (pentium 266). Może mam za doby sprzęt ;). Mój system to XP + SP1 , ale na 98 też próbowałem i to samo się dzieeje.

Z góry dzięki za odp

post-12793-1106599233_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera az sam zaraz zainstaluje i zobacze jak to u mnie wyglada. dawno w to nie gralem... mam nadzieje ze sie nie zalame grafika :wink:

edit: .... tez mam krzaki. :mur: a myslalem ze sobie pojezdze. wyglada na to ze trzeba na latki polowac :cry:

Edytowane przez OrGiUsZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi chodziła bezproblemowo na XP SP1 bez żadnych patchy, z tym że to była wersja abandonware, czyli pocięta. Już nie pamiętam dokładnie ale chyba ją trzeba było zapuścić w trybie zgodności z 9x/ME (plus pulpit 16-bit), nie mogę niestety teraz sprawdzić bo ją wykasowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema all! Mam problem z tą zarąbistą gierką. :mur: ściągałem ją prawie godzine.chce sobie popykac...nastawilem kolory na 16 bit właczam a tu mi wyskakuje taki komunikat "Cdd::enumVideoModes() failed No Direct Draw Structure encoutered"pomóżcie!!!czy ktoś tez ma taki problem?zastanawiam sie czy nie sciągnąć gierki jeszcze raz tylko z innej srony.Ale czy to coś da????Błagam pomóżcie :sad: :mur: :mur: z góry dzieny wielki za odpowiez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi