ok2004 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Witam Mam pytanko dotyczące tej zajefajnej gierki. Jak ją odpalić, bo po jej włączeniu wywala mi jakieś kolorowe prostokąty, a w tle normalnie słychychać odgłosy z gierki (zaznaczam że przełanczam na 16 bit) , spotkał się ktoś z czyś takim ?? (jeśli ktoś wogóle jeszcze gra w tą gierke ;). Pamiętam jak na moim pierwszym kompie śmigała bez problemu (pentium 266). Może mam za doby sprzęt ;). Mój system to XP + SP1 , ale na 98 też próbowałem i to samo się dzieeje. Z góry dzięki za odp __________________ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) cholera az sam zaraz zainstaluje i zobacze jak to u mnie wyglada. dawno w to nie gralem... mam nadzieje ze sie nie zalame grafika :wink: edit: .... tez mam krzaki. :mur: a myslalem ze sobie pojezdze. wyglada na to ze trzeba na latki polowac :cry: Edytowane 24 Stycznia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ok2004 Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) to co jest grane z tą gierką ..... wie ktoś ?? Edytowane 24 Stycznia 2005 przez ok2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Sama gra jest pisana z tego co pamietam w dx5 ,wiec byc moze nie bedzie chodzic ze wzgledu na niekompatabilne stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 dx3. ale cholera moze gdzies lezy jakis patch? warto poszukac zeby cofnac sie o te 8 latek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 A mi chodziła bezproblemowo na XP SP1 bez żadnych patchy, z tym że to była wersja abandonware, czyli pocięta. Już nie pamiętam dokładnie ale chyba ją trzeba było zapuścić w trybie zgodności z 9x/ME (plus pulpit 16-bit), nie mogę niestety teraz sprawdzić bo ją wykasowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 ja mam krzaczki rónież.. a posiadam oryginał:/ no nic.. szukać łatek trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość goly100 Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Siema all! Mam problem z tą zarąbistą gierką. :mur: ściągałem ją prawie godzine.chce sobie popykac...nastawilem kolory na 16 bit właczam a tu mi wyskakuje taki komunikat "Cdd::enumVideoModes() failed No Direct Draw Structure encoutered"pomóżcie!!!czy ktoś tez ma taki problem?zastanawiam sie czy nie sciągnąć gierki jeszcze raz tylko z innej srony.Ale czy to coś da????Błagam pomóżcie :sad: :mur: :mur: z góry dzieny wielki za odpowiez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...